Vorige | Volgende

Bouwnummer 121 1384AB Weesp, Weespersluis

Woonoppervlakte
84 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Het type Kemphaan is een 3-kamer appartement van 84 – 89 m2. Het appartement is verdeeld over twee woonlagen. Op de eerste verdieping vind je de fijne Bruynzeel leefkeuken en woonkamer met open deur naar het balkon. Hier eet je ‘s middags heerlijk je broodje in de zon. Op de tweede verdieping vind je twee fijne slaapkamers en een badkamer. Alle appartementen zijn gasloos, voorzien van vloerverwarming en een gedeelte van de energie wordt opgewekt door zonnepanelen.
 
De Kemphaan is er in 2 uitvoeringen. Bouwnummers 94 t/m 97 zijn uitgevoerd met een plat dak. Hierdoor is de zolderverdieping ruimer. De hoekwoningen hebben op zolder een berging met plaats voor de wasmachine en droger. Bij de tussenwoningen vind je de berging op de eerste verdieping. Bouwnummers 116 t/m 119 en 121 en 122 hebben een schuin dak. De appartementen zijn gasloos en uitgevoerd met een lucht-water-warmtepomp, vloerverwarming en een deel van de elektriciteit wordt opgewekt door zonnepanelen.
 
De appartementen zijn zogenoemde starterswoningen. Aan deze starterswoningen zijn bepaalde voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden vind je op https://www.nieuwbouwweespersluis.nl/startersvoorwaarden/

Incl. Lucht-water-warmtepomp en zonnepanelen

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-02-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
84 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Vuurtoren | deMakelaars.nl
  0294432323
  nieuwbouw@demakelaars.nl
  http://www.demakelaars.nl

  Lunshof Makelaardij Amstelveen
  0203458345
  nieuwbouw@lunshof.nl
  http://www.lunshof.nlAdvertentie