Vorige | Volgende

Bouwnummer 13 1521NT West-Knollendam

Woonoppervlakte
219 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
325 m²

Omschrijving

De Tuinen vrijstaand, vanaf 202 m2 gbo, vanaf € 677.840,- v.o.n.
(bouwnrs. 9 t/m 13, 18, 25 t/m 36, 41)

Binnen De Tuinen variëren bij de vrijstaande woningen vrijwel alle daken en gevels in materialen en uitstraling. Het ontwerp, met karakteristieke erker, is geďnspireerd op de houten graanschuren die de Zaanstreek rijk was. Deze bouwkavels bieden de eerste eigenaar de vrijheid om binnen de grenzen van de beoogde uitstraling en het kleurenpalet persoonlijke keuzes te maken. Datzelfde geldt voor de indeling, deze kan naar eigen inzicht worden aangepast. Alle woningen hebben een garage en steiger of schoeiing aan het water waar de eigen boot afgemeerd kan worden.
 
Deze woningen zijn verdeeld over drie woonlagen, genoeg ruimte voor 5 slaapkamers en 2 badkamers. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de aan het water grenzende tuin. De living heeft een erker en een open verbinding met de leefkeuken. Omdat de invulling hiervan zo persoonlijk is, wordt deze casco opgeleverd. Parkeren kan op eigen erf.

De eerste bewoners van De Tuinen krijgen standaard een boom op hun kavel geplant. Daarmee krijgt de buurt direct een groen aanzicht en de natuurlijke sfeer die past bij de benaming. De groene aanpak gaat echter verder dan het kleurenpalet en de aanplant: alle woningen binnen De Tuinen worden standaard voorzien van een warmtepomp, warmte-terugwin-systeem en zonnepanelen. De vloerverwarming is, naast verwarmen in de koude maanden, in staat om 's zomers (beperkt) te koelen. Er komen geen gasaansluitingen. Theoretisch leveren de zonnepanelen per woning voldoende energie voor de installaties, uiteraard is het aantal zonuren daartoe bepalend. Met deze toekomstbestendige en duurzame maatregelen werkt Brokking aan de Zaan niet alleen aan een mooier maar ook aan een schoner leefklimaat.

Auto op eigen erf. Boot aan de steiger.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-04-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
219 m²
Perceeloppervlakte
325 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • HVMS Zaandam
    0756510610
    makelaardij@hvms.nl
    http://www.hvms.nlAdvertentie