Vorige | Volgende

Bouwnummer 159 1031KB Amsterdam, Overhoeks

Woonoppervlakte
198 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

In The Cube hebben we twee tweelaagse penthouses en dit is er één van!
Dit penthouse, met een woonoppervlakte van 198 m2, ligt op de zesde en zevende verdieping en telt maar liefst drie buitenruimten van in totaal 73 m2. De entree is een royale, lichte hal met garderobe, toilet en toegang tot een berging en de living én een groot dakterras op het oosten. De living ligt aan de westkant, met schuin uitzicht op de A'DAM Tower - die in de avond spectaculair wordt verlicht - en een doorkijk door de gebouwen heen naar het IJ. Aan de living ligt een bescheiden balkon. De keuken is een luxe eilandkeuken van Siematic met onder andere een Bora kookplaat en een Quooker.

De trap in de hal brengt je naar de slaapverdieping die is ingedeeld met drie slaapkamers, twee badkamers, een 2e toilet en een dakterras op het zuiden met subliem uitzicht. Aan de masterbedroom ligt een royale badkamer met een inloopdouche, ligbad en brede wastafel. Voor de twee andere slaapkamers is er een tweede badkamer, compleet met douche en brede wastafel.
Als alternatief kun je de tweede badkamer verplaatsen en ter plaatse van de derde slaapkamer een living creëeren. Aan het dakterras heb je dan een heerlijke tweede woonkamer.

Wil je het penthouse anders inrichten? Uiteraard kan dat. Met de aannemer kun je in gesprek over de mogelijkheden.

De genoemde prijs is inclusief afkoop erfpacht voor 50 jaar.

Zesde en zevende verdieping, buitenruimten op het oosten, westen en zuiden

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
198 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Sense Vastgoed
  0204711904
  info@sensevastgoed.nl
  http://www.sensevastgoed.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.