Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 160 1031KB Amsterdam, Overhoeks

Woonoppervlakte
168 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Dit unieke penthouse, met een woonoppervlakte van 168 m2, ligt op de zesde verdieping van The Cube. Bijzonder fraai is het enorme dakterras van 85 m2, met een ideale zonligging op het zuiden / zuidwesten. Hier geniet je niet alleen van de middag- en avondzon, maar ook van een geweldig uitzicht op de A'DAM Tower die in de avond spectaculair wordt verlicht. 

De entree is een royale, lichte hal met garderobe, toilet en toegang tot twee bergingen en de living. De hal kun je luchtig houden, maar wil je graag plaats voor een biljart of een vleugel, dan zou dat ook prima passen hier...
De living is bijzonder licht, omdat je aan drie kanten van boven tot onder hoge ramen hebt. De open keuken is een luxe eilandkeuken van Siematic met onder andere een Bora kookplaat en een Quooker.

Via de lange, lichte gang kom je in een aparte zone, met een fraaie open ruimte, twee royale slaapkamers, een luxe badkamer met inloopdouche, ligbad en brede wastafel en een apart tweede toilet. De open leefkamer kun je op jouw manier inrichten. Wat denk je bijvoorbeeld van een bibiotheek of een cinema?

Wil je het penthouse anders inrichten? Uiteraard kan dat. Met de aannemer kun je in gesprek over de mogelijkheden.

De genoemde prijs is inclusief afkoop erfpacht voor 50 jaar.

Zesde verdieping, dakterras op het zuiden / zuidwesten

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-03-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
168 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Sense Vastgoed
  0204711904
  info@sensevastgoed.nl
  http://www.sensevastgoed.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.