Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 161 1031KB Amsterdam

Woonoppervlakte
217 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Wil je wonen in het hoogste penthouse met rondom glas, dus panoramisch uitzicht? Bekijk dan dit luxe, tweelaagse penthouse van 217 m2 op de zevende en achtste verdieping. 

We hebben bewust gekozen om de living en luxe leefkeuken boven te positioneren, aan het grote dakterras van ongeveer 38 m2 én met een fraai uitzicht op het IJ, de stad, de A'dam Toren en Amsterdam Noord. 
De zevende verdieping is ingedeeld met een riante study met pantry aan de loggia, een wasberging en twee royale slaapkamers met ensuite badkamer en alle ruimte voor maatwerk (inloop)kasten. De ramen in de slaapkamers worden aan de westgevel voorzien van zonwering, zodat het tijdens warme zomerdagen extra koel blijft.

Alle ruimten worden ingedeeld en voorzien van ventilatie, verwarming (en koeling), elektra en overige technische installaties. De toiletten, badkamers en keuken worden casco opgeleverd. Bovendien worden er geen binnendeuren geleverd, zodat dit op maat gekozen kan worden na de oplevering. De genoemde prijs is dus zonder sanitair, tegelwerk en een keuken.

Hoogste penthouse in Aan het IJ, met op twee woonlagen panoramisch uitzicht rondom. De living en leefkeuken liggen boven, met aansluitend het riante dakterras van 37 m2.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-10-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
217 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Sense Vastgoed
  0204711904
  info@sensevastgoed.nl
  http://www.sensevastgoed.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.