Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 2 Amsterdam

Woonoppervlakte
180 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
248 m²

Omschrijving

TWEE-ONDER-EEN-KAP VILLA TYPE E
De twee-onder-een-kap Villa met bouwnummer 2 is uniek. Het hoogte verschil van deze kavel biedt ruimte aan een inpandige garage, naast de 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Verrassend is het splitlevel principe met een riante woonkeuken en de extra hoge woonkamer van circa 3,5 meter die grenst aan de brede tuin op het zuidwesten. De woonkeuken, met bijkeuken, is voorzien van een complete keuken met luxe inbouwapparatuur. De hoge ramen zorgen voor veel extra lichtinval. Optioneel kan deze woning zelfs worden uitgebreid met een uitbouw van 1,2 meter.

Op de tweede verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers. De woningbrede (ouder)slaapkamer biedt ruimte aan een walk-in closet. De luxe badkamer met wastafel en inloop douche en een separaat toilet maken deze verdieping compleet. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen van Grohe.
Op de derde verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer. De overloop biedt toegang tot een heerlijk zonnig dakterras en een bergruimte voor de technische installatie en aansluiting voor de wasmachine en de droger. Optioneel kan hier een tweede badkamer worden gerealiseerd.

* De v.o.n.-prijsrange obv jaarlijkse indexcanon is  indicatief. De jaarlijkse indexcanon is circa € 2.948,- per jaar). Ook is het mogelijk de canon voor 10 of 25 jaar vast te zetten of de erfpacht voor 50 jaar af te kopen.

Note: De getoonde impressies geven je een goed beeld van hoe de woningen en de wijk eruit komen te zien. Hou er wel rekening mee dat in sommige impressies meerwerkopties zijn meegenomen. Deze worden niet standaard geleverd, maar kunnen in het koperskeuzetraject worden gekozen. Deze informatie maakt geen deel uit van de contractstukken, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De afbeeldingen dienen te worden beschouwd als referentiebeelden en kunnen nog wijzigen.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-10-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
180 m²
Perceeloppervlakte
248 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Eefje Voogd Makelaardij
    0203050560
    info@eefjevoogd.nl
    http://www.eefjevoogd.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Elzenhagen

Elzenhagen ligt tussen de Nieuwe Leeuwarderweg en het Noordhollandsch Kanaal in Amsterdam Noord. De wijk is onderdeel van het stedelijke centrum rondom het nieuwe metrostation Noord van de Noord/Zuidlijn: Centrumgebied Amsterdam Noord. Hier zullen uiteindelijk circa 4.000 woningen en onder andere een bioscoop, scholen, winkels, een hotel en horeca worden gerealiseerd.
Elzenhagen, een wijk in twee delen
Elzenhagen is verdeeld in Elzenhagen Noord en Elzenhagen Zuid en wordt in fasen gebouw. De twee delen worden gescheiden door de IJdoornlaan. Het noordelijk stuk is bijna helemaal af. Er staan ongeveer 590 woningen. De kindvriendelijke wijk ligt op loop- en fietsafstand van scholen, winkels en natuur en er is veel ruimte om te spelen. De bebouwing is gevarieerd: van eengezinswoningen tot appartementen, omringd door groen en water.
Elzenhagen Zuid gedeeltelijk autovrij
Het zuidelijke deel, Elzenhagen Zuid, gaat in 2018 in aanbouw. Het wordt een stedelijke wijk in Amsterdam Noord met ruimte voor maximaal 1.800 woningen, huur en koop. Er komen zowel woonblokken met appartementen als zelfbouwkavels en ‘urban villa’s’. Langs het Noordhollandsch Kanaal komt het Dijkpark, ideaal voor een wandeling of fietstochtje. Ook komen er een sporthal en een atletiekbaan. Elzenhagen Zuid wordt zo autoluw mogelijk en bovendien heel kindvriendelijk, met veel speelplekken. Het parkachtige deel van Elzenhagen Zuid wordt zelfs helemaal autovrij.