Vorige | Volgende

Bouwnummer 2.0.6 1185MC Amstelveen

Woonoppervlakte
178 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Gebouw 2 ligt aan de zuidkant, bestaande uit 4 verdiepingen.

Gebouw 2 kenmerkt zich door de unieke ligging tegen het park aan de zuidzijde. De riante terrassen kijken uit over dit park en genieten maximaal van de zon. Maar ook aan de voorzijde zijn een groot aantal woningen voorzien van een balkon. U bereikt uw verdieping rechtstreeks vanuit de ondergrondse parkeergarage. Waar u door middel van een royale overdekte loopbrug uw woning bereikt. Er is in The Mayor niet bezuinigd op liften. Zo hoeft u nooit te wachten en heeft u altijd de kortste route naar uw appartement.

De begane grond woningen in gebouw 2 zijn allen voorzien van riante tuinen. Zowel aan de voor- als achterzijde beschikt u over uw eigen privé terras. Uiteraard afgeschermd met hagen of balsustrades welke door de landschapsarchitect zorgvuldig zijn ontworpen. Vier woningen op de begane grond zijn voorzien van een afgesloten parkeerbox in de parkeergarage. Vanuit deze parkeerbox kunt u rechtstreeks via een trap naar de begane grond uw woning in.

Op de bovenste lagen worden de appartementen en terrassen groter. Of u nu binnen zit of op uw riante terras staat, aan alle kanten kunt u genieten van een schitterend uitzicht.

De oppervlakten van de woningen variëren van 85 t/m 211 m˛.

Type ZB03. Voor-, achter- en zijtuin. Incl. 1 parkeerbox in parkeergarage, direct onder de woning. Incl. stelpost keuken van € 25.000,-.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-11-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
178 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Lunshof Makelaardij Amstelveen
  0203458345
  nieuwbouw@lunshof.nl
  http://www.lunshof.nlAdvertentie