Vorige | Volgende

Bouwnummer 2.1.126 1019VK Amsterdam

Woonoppervlakte
155 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

De Loods
De Loods is volledige nieuwbouw, maar wel met het stoere karakter van een loods. In De Loods komen acht unieke drielaagse woningen, die vrij indeelbaar zijn, met een buitenruimte aan de straat en een dakpatio die volop privacy biedt. Je auto parkeer je veilig en droog in De Loods. Hiervandaan vervolg je binnendoor de weg naar je huis.

Als een waterval 
De woningen volgen de vorm van de loods en de garage in het hart van het gebouw. Hierdoor ontstaat een ‘waterval’-indeling. De verdiepingen verspringen ten opzichte van elkaar. Je leeft met elkaar in één grote open ruimte die toch specifieke plekken heeft om te koken, zitten en werken. De lichtstraten en grote raampartijen laten het licht tot diep in het huis binnenkomen. Voel je vrij om hier je droomhuis van te maken.

Basisindeling
De basisindeling heeft een fantastische leefkeuken op de begane grond. Op de 1e verdieping vind je de woonkamer, 2 slaapkamers en een ruime badkamer. De 2e verdieping heeft een kleine kamer waar je een inloopkast, berging of bijvoorbeeld een gameroom of studiekamer kunt maken. Hier vind je ook de mooie dakpatio met ramen voor vrij zicht op de straat. 

- woonoppervlakte (GBO) circa 160m2
- inhoud circa 645m3
- luxe greeploze keuken met een composiet keukenblad, een stoomoven, Quooker en Siemens inbouwapparatuur
- luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet en designradiator
- 2 stallingsplaatsen voor de auto in de afgesloten garage
- erfpacht afgekocht voor 50 jaar 

Family
Eerlijk is eerlijk. Niet alle huizen in Amsterdam zijn geschikt om kinderen op te laten groeien. Te klein, geen goede plek of een indeling die niet past bij jouw gezinssamenstelling. In De Loods kan het wel. Bepaal je eigen indeling of kies voor onze indelingsvariant met 3 of 4 slaapkamers. Fijn ook dat het huis groot genoeg is om samen te leven zonder elkaar voor de voeten te lopen.
 
Jouw eigen loft
Óf alles open en met elkaar verbonden. Alsof je huis één grote hotelsuite is. Alles lijkt nog groter door het ontbreken van muren en het licht vindt zijn weg tot diep in je huis. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Ligging: Noordoost. Aantal stallingsplaatsen: 2.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-11-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
155 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Sense Vastgoed
    0204711904
    info@sensevastgoed.nl
    http://www.sensevastgoed.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.