Vorige | Volgende

Bouwnummer 2.6.03 1031KE Amsterdam

Woonoppervlakte
201 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Uitzicht op EYE filmmuseum, de A’DAM toren, het Schegpark én in de verte het centrum aan de andere kant van het IJ! Dit penthouse van circa 201 m2 is van alle luxe voorzien. Fraai zijn de aparte living en de aparte eetkamer, met in het midden de unieke, extra lange keuken die Siematic speciaal voor dit penthouse ontworpen heeft.
Bijzonder luxe is je eigen masterbedroom met inloopkast en de royale, eigen badkamer. Daarnaast telt het appartement nog eens drie slaapkamers. Ideaal zijn de twee grote bergingen en de aparte opbergkast. Ook buiten heb je alle ruimte om te eten, te loungen, vooral te genieten dus! Het terras is bijzonder groot en heeft een ideale zonligging op het zuiden, het zuidwesten en het noordoosten. Zo heb je altijd keuze tussen zon en schaduw.

Royaal terras rondom op het oosten, zuiden en het westen. Gelegen aan het Schegpark. Twee badkamers. Genoemde prijs is inclusief ruwbouwopties.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
201 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Sense Vastgoed
  0204711904
  info@sensevastgoed.nl
  http://www.sensevastgoed.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.