Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 22 2/1 kapwoning Keurmeester 0 ong 1607CB Hem, Hem

Koopsom € 445.000 

Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
140 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
300 m²

Omschrijving

NIEUWBOUWPLAN DE OVERHAAL IN HEM
Type Twee-onder-één-kapwoning Keurmeester - bouwnummer 22

Aan de brede sloot, waar u ook de restanten vindt van de oude overhaal, liggen twaalf geweldige twee-onder-één-kapwoningen. Overal ziet u prachtige echo’s van de jaren ’30: mooie vlakverdeling in de vensters, bijzondere details in het metselwerk, verschillende warme tinten baksteen, contrasterende plinten en de overstekende dakranden die zo typerend zijn voor die periode. Tegelijkertijd is er gedacht aan moderne zaken, zoals een warmtepomp, 8 zonnepanelen en comfortabele vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. In 2022 zal er gestart gaan worden met de bouw van deze luxe en uitstekend geïsoleerde woning. Met een EPC van 0,2 mag er echt gesproken worden over een zeer energiezuinige woning. Wij leiden u graag even rond!

Globale indeling:
U kiest zelf hoe u binnenkomt: via de voordeur, of vanuit de aangebouwde berging, lekker warm en droog binnendoor. In beide gevallen komt u uit in de hal met meterkast, garderoberuimte, trapopgang en toegang tot het toilet (wandcloset + wasbakje) en de ruimte voor een woonkeuken met uitzicht op de straat. Onder de trap is er genoeg ruimte voor een handige kast. De tuingerichte woonkamer bestrijkt de volle breedte van het pand. Heel fijn zijn ook de dubbele openslaande deuren, zodat u met het grootste gemak de zonnige tuin in stapt.

Op de eerste verdieping treft u 3 fijne slaapkamers. De grootste is, hopen we toch, voor uzelf. Die is zo ruim dat u daar een prachtige inloopkast zou kunnen maken. En wat zult u genieten van de riante badkamer, compleet met ligbad, douche, wastafel en een wandcloset. Als u wilt kunt u hier ook een tweede wastafel laten plaatsen.

Een vaste trap leidt u naar de tweede verdieping voorzien van een prachtige hoge nok. Wat een zee van ruimte heeft u tot uw beschikking. Wij zijn benieuwd wat u daarmee gaat doen. Wij zorgen in ieder geval dat u hier, vlak bij de warmtepomp, de boiler en de mechanische ventilatie, ook uw wasmachine en droger kwijt kunt.

Wilt u er uw eigen draai aan geven? Er zijn vele opties waarvoor u kunt kiezen. Het is mogelijk om een gedeelte van de berging bij de woonkamer te betrekken of om de woonkamer met 2,4 meter te verlengen, waardoor u nog meer leefruimte krijgt.

De 10 pluspunten van de twee-onder-één-kapwoning Keurmeester:
1. Heel veel ruimte op zolder door de hoge nok
2. Achtertuin aan een brede sloot
3. Ruimte voor inloopkast in de hoofdslaapkamer
4. Grote zolder met ruimte voor 2 extra kamers
5. Dubbele openslaande deuren naar de tuin
6. Heerlijke tuin op het zuiden die alle zon vangt
7. Parkeren op eigen terrein, binnen of buiten
8. Zonnepanelen die het zonlicht opvangen en omzetten in stroom
9. Duurzaam woongenot: gasloos, vloerverwarming en een warmtepomp
10. Mooie contrasterende details in het metselwerk

Heeft u interesse in deze nieuwbouwwoning? Wij maken graag een afspraak met u om u hier alles over te vertellen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-05
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
140 m²
Perceeloppervlakte
300 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder