Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 26 Amsterdam

Woonoppervlakte
180 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
243 m²

Omschrijving

HEREN-HOEKHUIS TYPE B
De Heren-hoekhuizen met bouwnummers 3 en 26 vallen op door de extra brede voorgevel. Hierdoor is de voorzijde bijna 7 meter breed wat samen met de speelse splitlevel het huis op de begane grond uniek maakt. Een entree aan de zijkant en extra verdiepingshoogte van ruim 3 meter van de woonkamer geven een luxe en ruimtelijk gevoel. Bovendien zorgen de hoge ramen voor veel extra lichtinval. De luxe woonkeuken is voorzien van een complete keuken met inbouwapparatuur. De huizen hebben een heerlijke brede tuin met berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Als optie kan de woonkamer met een uitbouw van 1,2 meter of zelfs 2,4 meter worden uitgebreid.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers, een luxe badkamer met een wastafel en douche en een separaat tweede toilet. Het sanitair is van Villeroy & Boch en kranen van Grohe. De tweede verdieping heeft twee slaapkamers, een heerlijk dakterras en een bergruimte voor de technische installatie en aansluiting voor wasmachine en droger. Optioneel is op de tweede verdieping een tweede badkamer mogelijk. Extra ruimte nodig? Dat kan gerealiseerd worden door te kiezen voor een opbouw (derde verdieping).

* De v.o.n.-prijs obv jaarlijkse indexcanon is definitief. De jaarlijkse indexcanon, afkoopsom erfpacht en dus de v.o.n.-prijs incl. 50 jaar afgekochte erfpacht zijn indicatief. Bij transport worden deze definitief vastgesteld en is er de mogelijkheid om te kiezen voor jaarlijkse canon betalingen of de canon voor 10 jaar of 25 jaar vast te zetten of af te kopen voor 50 jaar. In alle gevallen wordt bij het transport 2x de jaarlijkse erfpachtcanon in rekening gebracht. Bij 50 jaar afgekochte erfpacht zit deze 2 jaarlijkse erfpachtcanon al in de afkoopsom. De gemeente past de jaarlijkse erfpachtcanon overeenkomstig de Algemene Bepalingen 2000 jaarlijks aan de ontwikkeling van het algemeen prijsniveau aan.

Note: De getoonde impressies geven je een goed beeld van hoe de woningen en de wijk eruit komen te zien. Hou er rekening mee dat in sommige impressies meerwerkopties zijn meegenomen. Deze worden niet standaard geleverd, maar kunnen in het koperskeuzetraject worden gekozen. Deze informatie maakt geen deel uit van de contractstukken, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De afbeeldingen dienen te worden beschouwd als referentiebeelden en kunnen nog wijzigen.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-10-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
180 m²
Perceeloppervlakte
243 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Eefje Voogd Makelaardij
    0203050560
    info@eefjevoogd.nl
    http://www.eefjevoogd.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Elzenhagen

Elzenhagen ligt tussen de Nieuwe Leeuwarderweg en het Noordhollandsch Kanaal in Amsterdam Noord. De wijk is onderdeel van het stedelijke centrum rondom het nieuwe metrostation Noord van de Noord/Zuidlijn: Centrumgebied Amsterdam Noord. Hier zullen uiteindelijk circa 4.000 woningen en onder andere een bioscoop, scholen, winkels, een hotel en horeca worden gerealiseerd.
Elzenhagen, een wijk in twee delen
Elzenhagen is verdeeld in Elzenhagen Noord en Elzenhagen Zuid en wordt in fasen gebouw. De twee delen worden gescheiden door de IJdoornlaan. Het noordelijk stuk is bijna helemaal af. Er staan ongeveer 590 woningen. De kindvriendelijke wijk ligt op loop- en fietsafstand van scholen, winkels en natuur en er is veel ruimte om te spelen. De bebouwing is gevarieerd: van eengezinswoningen tot appartementen, omringd door groen en water.
Elzenhagen Zuid gedeeltelijk autovrij
Het zuidelijke deel, Elzenhagen Zuid, gaat in 2018 in aanbouw. Het wordt een stedelijke wijk in Amsterdam Noord met ruimte voor maximaal 1.800 woningen, huur en koop. Er komen zowel woonblokken met appartementen als zelfbouwkavels en ‘urban villa’s’. Langs het Noordhollandsch Kanaal komt het Dijkpark, ideaal voor een wandeling of fietstochtje. Ook komen er een sporthal en een atletiekbaan. Elzenhagen Zuid wordt zo autoluw mogelijk en bovendien heel kindvriendelijk, met veel speelplekken. Het parkachtige deel van Elzenhagen Zuid wordt zelfs helemaal autovrij.