Vorige | Volgende

Bouwnummer 32 1086ZJ Amsterdam

Perceeloppervlakte
224 m²

Omschrijving

In alle vrijheid genieten van wonen op het water

Gaat uw hart sneller kloppen bij het idee van vrijheid? Dan is de gedachte van wonen op het water vast wel eens voorbij gekomen. Langs de 400 meter lange pier bij Sluishuis komen 34 ligplaatsen van 32 x 7 meter met ruimte voor de woonboot van uw dromen. U kunt een losse kavel kopen of een kavel mét nieuwbouwboot.

Laat uw woonboot door ons bouwen

Wilt u zelf ontwerpen en bouwen? Ook dat kan, mits u aan de eisen van welstand voldoet. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u wel de droom heeft, maar geen zin heeft om de bouw van een boot te begeleiden. Geen probleem. Wij nemen u dit graag uit handen, zodat u zonder al te veel moeite straks in alle vrijheid kunt leven op één van de mooiste plekjes die Amsterdam rijk is.

We hebben diverse modellen die we op basis van uw wensen kunnen aanpassen. De woonoppervlaktes lopen op tot wel 180 m˛ en de buitenruimte kan wel 50 m˛ groot zijn. De nieuwbouwboten zijn zeer zorgvuldig vormgegeven op basis van historische scheepsmodellen. Welstand heeft het ontwerp al goedgekeurd. Dat scheelt u weer in tijd.

Alsof het een oude Amsterdamse haven is

De ligplaatsen zijn bestemd voor zowel bestaande als nieuwbouwschepen. Maar altijd met een gemene deler dat de schepen herkenbaar zijn als een van origine varend schip. Rondom het sluishuis streven we naar een gevarieerd beeld waar ruimte is voor diverse scheepstypen. Daarmee refereren we naar een typisch Amsterdamse haven.

Hoe werkt het?

Kies een kavel en bepaal of u een nieuwbouwboot of bestaand schip wilt aanmeren. Aan de hand van de gemaakte spelregels wordt getoetst of de door u gewenste boot hier is toegestaan. U kunt een conceptaanvraag bij de commissie ruimtelijke kwaliteit indienen. Daarna vraagt u de  omgevingsvergunning aan. De makelaar begeleidt u hierbij!
  • Er zijn 33 kavels van 32 x 7 meter. Kavel 34 is 27 x 7 meter.
  • De ligplaatsen worden voorzien van elektriciteit, water, riool, en kabel.
  • Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar.
  • U woont direct aan het Buiten IJ.

Woonoppervlak variabel, tot 180 m2. Ligplaats 32 x 7 m. Maximaal toegestane afmetingen schip 30 x 5 m.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-07-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
224 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJburg West

IJburg West is een geheel nieuwe woonwijk in aanbouw ten Oosten van Amsterdam. Kenmerkend aan de in het IJmeer gelegen wijk is dat deze op kunstmatige eilanden is gebouwd. IJburg maakt deel uit van het stadsdeel Oost en kent een zeer hechte gemeenschap waar veel jonge gezinnen met kinderen wonen. Er staat een grote variëteit aan woningen in de buurt van zelfbouwprojecten tot grootschalige appartement complexen. Met het stadsstrand Blijburg aan Zee, leuke lunchplekjes, winkels en barretjes is het heerlijk vertoeven. Daarnaast worden er het hele jaar door verschillende sportieve en culturele activiteiten gepland en kun je er fijn watersporten. In IJburg woon je dan ook in een waterrijke en groene omgeving. Je vindt hier eigenlijk alle voorzieningen die je van een buurt verwacht zoals scholen, kinderopvang, supermarkten en restaurants.