Vorige | Volgende

Bouwnummer 5 8245JB Lelystad

Woonoppervlakte
168 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
275 m²

Omschrijving

DE HALFVRIJSTAANDE VILLA
heeft een royale, lichte living van circa 53 m2. Mede door de standaard uitbouw van 1.80 meter is er alle ruimte voor het gezinsleven. Vanuit de keuken, aan de voorzijdevan de woning, is er zicht op buitenspelende kinderen en het Olmenpark. Deze luxe keuken mag je zelf uitzoeken bij ReadyforLiving en is onderdeel van de verkoopprijs.In de woonkamer is een fraaie trapopgang naar de eerste verdieping, waar er ramen zijn in de zijgevel. De mooie PVCvloer mag je naar eigen smaak uitkiezen en is al in de villa aangebracht bij oplevering. 

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping zijn er twee zeer royale slaapkamers (22,8 m2 en 14,1 m2) en een zeer ruime badkamer van 9,8 m2. De badkamer wordt voorzien van Villeroy & Boch Architecturasanitair, Hansgrohe-kranen, een Easydrain, designradiator en royaal tegelwerk (o.a. 60×60 cm op de vloer). Deze complete badkamer is onderdeel van de verkoopprijs en mag je zelf bij ReadyforLiving uitzoeken. De badkamer is groot genoeg om een complete ‘wellness’ te realiseren. 

TWEEDE VERDIEPING
Op deze verdieping zijn drie kamers (13,7 m2, 11,6 m2 en 11,3 m2) en een fijne ruime berging met onder andere de aansluiting voor de wasmachine. Deze ruimte is ook om te toveren in een tweede ‘kinderbadkamer’ met aparte laundry. Door de grote hoeveelheid kamers in de woning is er alle ruimte om een droom te laten uitkomen, zoals een eigen atelier of home cinema… In de gehele woning wordt vloer- en wandafwerking aangebracht naar keuze van de koper.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-03-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
168 m²
Perceeloppervlakte
275 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Buisman Makelaars Lelystad
  0320202040
  info@buismanmakelaars.nl
  http://www.buismanmakelaars.nl

  Kam & Bronotte Makelaars
  0320411211
  info@marktmakelaar.nl
  https://www.marktmakelaar.nlAdvertentie