Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 76 Amsterdam

Woonoppervlakte
183 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Dit penthouse op de zevende verdieping van The Wing is een van de mooiste penthouses van Aan het IJ. Het heeft een prachtige vorm, veel glas rondom en een gigantisch dakterras van 145 m2 op het zuiden en het westen. Het uitzicht is fenominaal op het IJ en het centrum van Amsterdam, de spektaculair verlichte A'DAM Toren en het EYE filmmuseum. 

Het penthouse biedt alle ruimte om uitgebreid te koken, te tafelen, te onspannen en te werken. Onze binnenhuisarchitect heeft hiervoor een prachtige indeling getekend, met een royale masterbedroom aan het dakterras met inloopkast en ensuite badkamer en aan de andere zijde van het appartement twee aparte slaapkamers met ieder een eigen badkamer met douche en wastafel. Dit is de luxe die je zoekt. Je koopt het penthouse overigens casco, dus je bent flexibel. Na de oplevering kun je hier een heel eigen ontwerp van maken. Laat je inspireren!

Penthouse met prachtig uitzicht, buitenruimte in totaal 145 m2, ideaal op het zuiden en het westen. Genoemde prijs is incl. afkoop erfpacht voor 50 jaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-10-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
183 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Sense Vastgoed
  0204711904
  info@sensevastgoed.nl
  http://www.sensevastgoed.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.