Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 8.02 8242KG Lelystad

Woonoppervlakte
228 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Wonen in Bataviahaven is voor iedereen. Er zijn royale appartementen en luxueuze penthouses voor echte levensgenieters die aan het water willen wonen. De penthouses zijn gesitueerd op de 8e en 9e etage en zijn tussen de 228 en 238 m2. Deze prachtige maisonnettes hebben rondom een royaal dakterras met uitzicht op de haven.
Twee kroonjuwelen. Zo kun je de penthouses van Bataviahaven wel noemen. De royale tweelaagse appartementen met grote ramen markeren het hoogste punt van Bataviahaven.
 
In de woonkamer, gelegen op de achtste verdieping, geniet je van een spectaculair uitzicht over het water. Ook vind je op deze etage de masterbedroom met aangrenzende badkamer. Daarnaast is er bergruimte en een seperaat toilet.
 
De bovenste etage (op de negende verdieping) telt nog eens drie slaapkamers, een berging en drie badkamers. Wie op zulke hoogte slaapt, hoeft nooit meer een badkamer te delen.
 
Op grote hoogte wonen eenzaam? Niet in Bataviahaven. In het hele gebouw bruist het van de gezelligheid. Je bent omringd door jonge gezinnen, starters en senioren. Beneden, aan de boulevard, is altijd wat te beleven.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-09-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
228 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Van der Linden Makelaardij
  0320241774
  info.lelystad@vanderlinden.nl
  http://www.vanderlinden.nl

  De Boer Makelaardij
  0320281800
  mail@deactievemakelaar.nl
  http://www.deactievemakelaar.nlAdvertentie