Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 8 1151DA Broek in Waterland

Woonoppervlakte
158 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
524 m²

Omschrijving

De woningen zijn ontworpen in de karakteristieke Broeker bouwstijl. Daken bedekt met keramische dakpannen, gevels met veel hout, hier en daar wat baksteen en sierlijk getimmerde dakgoten maken deze bouwstijl zo geliefd. Plan Van Dis bevat een verscheidenheid aan vormen zoals landhuizen, een stolp en een hooihuisboerderij met voorhuis en kaakberg. 

Alle woningen, ontworpen door W3 Architecten uit Broek in Waterland, zijn ruim van opzet met veel woonoppervlak in de woning. Standaard zijn de woningen voorzien van drie slaapkamers op de 1e verdieping en op de begane grond een ruime woonkamer met openslaande tuindeuren waardoor er optimaal van het buitenleven kan worden genoten. De woningen zijn uitgerust met een bodemwarmtepomp, die in combinatie met zeer hoge isolatiewaarden zorgt voor een laag energieverbruik.

Duurzaam
Alle woningen worden uitgevoerd met een warmtepomp-installatie. Een warmtepomp verwarmt de woning en zorgt voor warm water. De warmtepompinstallatie wordt geplaatst in plaats van een gasgestookte CV-ketel en wordt aangesloten op het centrale verwarmingssysteem. Door warmte uit de bodem te halen maakt de installatie bruikbare energie. Duurzame energie dus! 

Om een warmtepomp te laten werken is wel stroom nodig. Bij het gebruik ervan neemt het elektriciteitsverbruik daarom toe. Echter komt het gasverbruik (en kosten vastrecht) geheel te vervallen. Daardoor daalt de CO2-uitstoot voor verwarming van de woning.  

De warmtepomp kan ook koelen. Dat betekent extra comfort in de zomermaanden.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
158 m²
Perceeloppervlakte
524 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Hoekstra & van Eck Nieuwbouwmakelaars
    0206360580
    nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl
    http://www.hoekstraenvaneck.nlAdvertentie