Vorige | Volgende

Bouwnummer DEi 2.01 1398JM Muiden

Woonoppervlakte
177 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
598 m²

Omschrijving

Het plan kent vele verschillende delen welke allen in een eigen architectuurstijl worden ontworpen. De 11 moderne barn-style houses in het deelgebied De Eilanden oost in Het Kruitbos is een van deze delen. De woningen zijn door Hoogeveen Architecten ontworpen. U woont hier straks tussen het water en het groen.

Houten gevelbekleding
De gedeeltelijk houten gevel geeft uw woning een warme uitstraling. Voor de duurzame gevelbekleding van de hoge kwaliteit is gekozen voor falcon Wood. dit materiaal is milieuvriendelijk en recyclebaar. Falcon wood is een merknaam en het houtsoort is genaamd Lodge Pole Pine uit West Canada. Deze gevelbekleding heeft weinig onderhoud nodig, een maal per jaar goed schoonmaken is voldoende, beschadigde plekken dienen wel te worden bijgewerkt, schilderwerk voor de kwaliteit van het materiaal is pas na 10 jaar nodig. Indien esthetisch gewenst kan een extra laag ook eerder aangebracht worden.

Complete keuken
De keuken als expositieruimte, zwevende keukenkasten voor een ruimtelijk gevoel en industriŽle accessoires voor de sfeer; de keuken is vaak een verlengstuk van de woonkamer. Daarom worden de woningen opgeleverd met een complete keuken. Vanzelfsprekend bestaat de mogelijkheid om de keuken geheel naar uw wens aan te passen. Indien u kiest voor een eigen leverancier van uw keuken wordt de woning casco opgeleverd met de aansluitpunten voor water en elektriciteit volgens de verkooptekeningen.

Complete badkamer en toiletten inbegrepen
Een badkamer is tegenwoordig veel meer een leef- en relaxruimte. Voor dit project is er een stelpost vastgesteld waarvoor u bij de partner van PHB Deventer de badkamer, sanitair en tegelwerk naar wens kunt samenstellen.

Energiezuinig
De woningen voldoen aan hoge eisen voor energieprestatie (EPC 0,4). U woont daarmee in een zeer goed geÔsoleerde woning. De woning is gasloos, de verwarming wordt gerealiseerd middels een warmtepomp systeem op bodemwarmte. Vanwege dit optimale warmteafgiftesysteem is zelfs koeling in de zomer geregeld. De binnentemperatuur in uw woning is op de wijze het hele jaar comforttabel te houden.
Met de aannemer en de installateur worden keuzes gemaakt welke extra duurzame maatregelen gerealiseerd kunnen worden voor uw woning. De begane grond en de 1e verdieping zijn standaard voorzien van vloerverwarming. Afhankelijk van uw gewenste comfortvraag kan een uitbreiding op het systeem noodzakelijk zijn. In de basis zijn er geen zonnepanelen nodig. Vanwege koperswensen kunnen deze toch noodzakelijk zijn. De posities voor de panelen zijn daarom alvast op tekening gezet.

Ligplaats voor uw sloep
Bij een deel van de woningen worden de percelen met een ligplaats verkocht. Bij een deel van de woningen is dat in volle eigendom en bij een deel betreft het een ligplaats in de vaargang waarvoor een erfpachtsituatie geldt, eeuwigdurend.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-08-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
177 m²
Perceeloppervlakte
598 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Brockhoff Nieuwbouwmakelaars B.V.
  0205437373
  Nieuwbouw@Brockhoff.nl
  http://www.brockhoff.nlAdvertentie