Vorige | Volgende

Bouwnummer Dve 9.16 1398DJ Muiden

Woonoppervlakte
223 m²
Aantal kamers
7
Perceeloppervlakte
191 m²

Omschrijving

Hier woont u op het mooiste plekje van De Krijgsman Muiden aan het toekomstige park rond het oude fort de Westbatterij. De woningen hebben houten gevels waarmee een knipoog wordt gegeven naar de rijke militaire historie. Stenen gebouwen waren niet toegestaan nabij de forten. 

Uitzicht op het IJmeer

Merendeel van de woningen van Fortzicht zijn zo ontworpen dat u op de eerste verdieping woont en zo geniet van het sensationele uitzicht op het IJmeer en het Muiderslot.

Ligging van de overtuin
Uw eigen overtuin aan het water, hier is het heerlijk toeven met zicht op het water en het Westbatterijpark. In de zomer kan je hier lekker zwemmen.

Ligging van de achtertuin
Uw eigen overtuin aan het water, hier is het heerlijk toeven met zicht op het water en het Westbatterijpark. In de zomer kan je hier lekker zwemmen.

Begane grond van de woning De begane grond is geheel vrijgelaten om hier een eigen invulling aan te geven. Naar uw eigen wens. Gebruik de ruimte om te werken, te wonen of misschien wel een heel andere invulling. Door de grote pui aan de achtergevel wordt de riante zonnige tuin met groene erfafscheiding bij deze verdieping betrokken.
Wonen op de eerste verdieping
Doordat het uitzicht buitengewoon sensationeel is, is de woonlaag bij de meeste woningen op de eerste verdieping ontworpen. Naast het uitzicht op het park en het Fort, is er tevens zicht op het IJmeer, de zeilboten achter de dijk en op het prachtige Muiderslot. Geniet vanuit de woonkamer of het terras!

Parkeren in openbaar binnenhof.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-08-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
223 m²
Perceeloppervlakte
191 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Brockhoff Nieuwbouwmakelaars B.V.
  0205437373
  Nieuwbouw@Brockhoff.nl
  http://www.brockhoff.nl



Advertentie