Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer E4.16 1019AJ Amsterdam, Bedrijvengebied Cruquiusweg

Huurprijs € 1.054 

Woonoppervlakte
56 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Op de hoek van het gebouw komt dit ruime, praktisch ingedeelde appartement met superfijn terras op het oosten. Hier zit je lekker in de ochtend- of middagzon, terwijl je uitkijkt op het groene hart van Cruquius. De woonkamer heeft een L-vorm, waardoor je kunt variëren met het plaatsen van je meubels en je keuken een prominente plek in het huis heeft. Mooi ook die openslaande deuren en grote raampartijen. 
 
De slaapkamer heeft een grote glazen pui en deur naar het balkon. Dit is echt prachtig. Alsof je in een hotelkamer bent. Zeker omdat je vanuit je bed straks zo de badkamer inloopt. Dit appartement heeft een compacte berging voor de wasmachine en droger. Op de begane grond heb je nog een extra berging.

- circa 56m2 (GO) 
- luxe keuken met inbouwapparatuur
- badkamer met inloopdouche en wastafel
- apart toilet
- aparte berging in de onderbouw
- (indien beschikbaar) parkeerplaats te huur ad circa € 160,00 per maand, exclusief servicekosten 

Omdat je bij deze woning beschikt over een eigen berging op de begane grond, heb je geen toegang tot de algemene fietsenstalling.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 35 p/m
Aanmeldingsdatum
17-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
56 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Cruquius Verhuur
    0202615612
    cruquius@wooove.nl
    http://cruquius.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.