Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer HKr06 1398CP Muiden, Krijgsman

Woonoppervlakte
197 m²
Aantal kamers
7
Perceeloppervlakte
145 m²

Omschrijving

Waar het Witte Huis een metafoor is voor een grote, luxe directeurs villa, is Het Pakhuis een interpretatie van een getransformeerd fabrieksgebouw. Maar dan helemaal van nu. In dit stoere, stevige gebouw met zijn sterke identiteit bevinden zich drie grote woningen met interessante niveauverschillen, prachtige glaspuien, een eigen tuin-terras aan de trekvaart en ruimte genoeg voor een eigen thuiswerkplek… welkom!

Net als zijn buurpanden Het Monument en Het Ketelhuis, haakt Het Pakhuis in architectuur aan op het industriële verleden van De Krijgsman. Ook hier is er de combinatie van ouderwetse, Hollandse baksteen met stoere stalen constructies – deze materialen zijn ook terug te vinden in Het Ketelhuis en Het Monument - maar daar houdt de gelijkenis dan ook wel op. Waar Het Monument en Het Ketelhuis in stijl vooral leunen op nostalgie, is Het Pakhuis 100% modern, van nu en daarmee vooral een stoere verschijning aan de trekvaart.
 
Marc Reniers van M3H Architecten: de trekvaart heeft zich altijd al gekenmerkt door wat wij een ‘eenheid door verscheidenheid’ noemen: een grote variatie in gebouwtypen, materialen en stijlen. Het Pakhuis kenmerkt zich vooral door de zwarte metalen dakopbouw. Dit versterkt het fabrieksgevoel, het industriële karakter, maar dan op een moderne manier. Op afstand lijkt ook dit pand één gebouw te zijn terwijl het uit drie woningen bestaat.

Twee privé parkeerplaatsen in parkeerhof

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-05-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
197 m²
Perceeloppervlakte
145 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
7
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Brockhoff Nieuwbouwmakelaars B.V.
  0205437373
  Nieuwbouw@Brockhoff.nl
  http://www.brockhoff.nlAdvertentie