Vorige | Volgende

Broekdijk West 26 3621LV Breukelen

Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
3.862 m²
Perceeloppervlakte
3.110 m²

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsunits voor ondernemers en beleggers

Binnenkort zal de bouw worden gestart van een nieuw multifunctioneel bedrijfsverzamelpark aan de de Broekdijk West te Breukelen (eigen grond, geen erfpacht). Het park bestaat in totaal uit 28 bedrijfsunits, waarvan 1 unit gebruikt mag worden voor wonen + werken. Door de representatieve uitstraling en de uitstekende bereikbaarheid, is het project interessant voor een grote groep ondernemers. De oplevering geschiedt casco zodat de indeling en inrichting exact kan worden afgestemd op de individuele wensen van de koper.
Het ontwerp bestaat uit 28 bedrijfs-/kantoorunits met bedrijfsruimte op de begane grond en multifunctionele ruimte op de eerste verdieping voor bijvoorbeeld opslag-, kantine en/of kantoorruimte. Het is mogelijk om de units te combineren. Unit nummer 13 wijkt af van de ontwikkeling, aangezien deze unit bestaat uit bedrijfsruimte op de begane grond, en een appartement op de eerste verdieping. Deze is niet meer beschikbaar.

BRUTO VLOEROPPERVLAKTES VAN DE UNITS:
In totaal zal er ca. 3.860 m worden gerealiseerd alsmede 50 parkeerplaatsen.
De volgende units zijn beschikbaar:
- Unit 1, 199,1 m, 335.000,- (bedrijfsunit)
- Unit 4, 109,4 m, 153.000,- (bedrijfsunit)
- Unit 5, 109,4 m, 153.000,- (bedrijfsunit)
- Unit 18, 110,3 m, 155.500,- (bedrijfsunit)

Alle prijzen zijn vrij op naam, exclusief BTW.

BEREIKBAARHEID
De locatie complex is gunstig gesitueerd parallel aan de Rijksweg A2 (Amsterdam-Utrecht), waardoor de uitvalswegen goed bereikbaar zijn.
Per openbaar vervoer is de locatie ook goed te bereiken. Op slechts enkele minuten lopen ligt NS-station Breukelen, met de diverse trein- en busverbindingen.

PARKEREN
Iedere unit krijgt een of meerdere parkeerplaatsen toegewezen op het mandelige terrein.
Optioneel zijn er nog enkele parkeerplaatsen beschikbaar voor verkoop.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoor-/showroomruimte wordt casco verhuurd en onder meer opgeleverd met de navolgende specificaties:
- EPS vloerisolatie onder de gehele begane grondvloer met Rc=3,7 mK/W volgens NTA 8800;
- Veranderlijke vloerbelasting van 10 kN/m (1000kg/m);
- Dragende kalkzandsteen wanden van voldoende dikte en brandwerendheid;
- Veranderlijke vloerbelasting op de eerste verdieping van 4,0 kN/m (400kg/m);
- Aluminium ramen en deuren RAL 7016 (antracietgrijs) voorzien van isolatieglas U=1,2 m k/W inclusief standaard inbraakwerend hang en sluitwerk conform SKG** veiligheidsklasse 2;
- Waar nodig wordt letsel- en doorvalveilig glas aangebracht;
- Kozijnen van oostgevel, zuidwestgevel en westgevel worden, indien dat nodig is volgens de BENG-norm, voorzien van zonwerend glas;
- Spouwmuren vanaf de begane grond tot de verdiepingsvloer met een Rc waarde van 4,7 mk/W;
- Kleur beplating buitenzijde RAL 7016 (antracietgrijs), binnenzijde RAL 9002 (grijswit);
- Dakbedekking bestaande uit PIR isolatie platen (brandveilig ivm eventuele zonnepanelen) en een gemiddelde Rc waarde van 6,3 mk/W volgens NTA 8800;
- Dakbedekking is voorzien van een garantie van 10 jaar;
- In de meterkast wordt de wateraansluiting (2,5 m3/h) en de elektra-aansluiting (3x25 A) gerealiseerd.
De ruimtes worden casco opgeleverd.
Stukadoor, tegel, lichte binnenwanden, afbouwtimmerwerk, alle installaties etc. zijn door- n voor rekening van koper te verzorgen.
Afhankelijk van het moment van koop is het mogelijk om de unit door de aannemer te laten afbouwen.
Verkoper heeft een standaard prijslijst opgesteld voor de diverse (standaard) opties.
De meerwerklijst is op aanvraag beschikbaar.

BESTEMMING
Het onderhavige perceel maakt onderdeel uit van het bestemmingsplan "Corridor" van de gemeente Stichtse Vecht, onherroepelijk vastgesteld d.d. 28 mei 2014. De locatie is bestemd voor "Bedrijventerrein -1". Aan het vigerende bestemmingsplan is een lijst met bedrijfsactiviteiten gehecht, waaraan de gebruiker zich dient te conformeren. Op aanvraag is een uittreksel van het bestemmingsplan beschikbaar. Voor meer informatie over de bestemming verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl

KADASTRAAL
De locatie is kadastraal bekend gemeente Breukelen, sectie L, nummer 640. Het perceel zal per unit worden gesplitst, waarbij de gemeenschappelijke weg als mandelig terrein zal worden toegewezen.

OPLEVERING
OP basis van de meest actuele planning, zal de oplevering plaatsvinden medio 2022.

KOOPOVEREENKOMST EN AANNEMINGSOVEREENKOMST
Een koop- en aannemingsovereenkomst is een vorm van een koopcontract. Deze overeenkomsten teken je, omdat de bedrijfsruimte nog in aanbouw is of waarvan de bouw nog moet starten. Feitelijk koop je met deze overeenkomst de grond (Bloed Vastgoed B.V.) waarop de bedrijfsunit komt te staan en sluit je daarnaast een overeenkomst met de aannemer voor de bouw (Bouwbedrijf Bloed B.V.). Alle belangrijke zaken worden in deze overeenkomsten vastgelegd, zoals: de koopsom n de aanneemsom, bouwrente, levering van de grond, waarborgsom / bankgarantie (zekerheidsstelling), betalingstermijnen, bouwtijd, ontbindende en opschortende voorwaarden, garantieregelingen en de geschillenbeslechting. Voor dit project maken wij gebruik van een projectnotaris die ook goed is genformeerd over alle uitgangspunten voor verkoop. Aan de overeenkomsten worden onder andere tekeningen en een technische omschrijven toegevoegd.

HUUROVEREENKOMST
Het is ook mogelijk om een unit te huren. De aanvangshuurprijzen zijn weergegeven op de prijslijst.
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. Verhuurder heeft een eigen model-contract. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
3.862 m²
Perceeloppervlakte
3.110 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Breukelen

Breukelen ligt in de gemeente Stichtse Vecht en staat bekend om de mooie groene omgeving, grote huizen en buitenplaatsen. Veel van de landhuizen en hun prachtige tuinen zijn gebouwd in de 17e eeuw door rijke kooplieden. Zo vind je rond Breukelen de buitenplaatsen Gunterstein, Vechtvliet, en Boom en Bosch, tegenwoordig het gemeentehuis van Breukelen. Wist je dat stadsdeel Brooklyn in New York naar Breukelen is vernoemd? Op de Brooklyn Bridge zit er ook een stadszegel van Nederlandse afkomst die dateert uit 1834. De krachten van Breukelen rijken tot de andere kant van de oceaan. In het Nederlandse Breukelen kan je vele leuke activiteiten doen, maar ook kun je gemakkelijk een bezoekje brengen aan Utrecht waar je binnen twintig minuutjes bent.