Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Buitenplein 49 1181ZD Amstelveen, Stadshart

Huurprijs € 1.250 per maand

Bouwjaar
1962
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Een ruime MAISONNETTE op een unieke plek midden in het Stadshart van Amstelveen op de tweede en derde verdieping gelegen met balkon op het westen! Dit betreft een tijdelijke huurwoning.

Het appartementencomplex is gelegen aan het Stadsplein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan winkels (w.o. een grote Albert Heijn, Bijenkorf, diverse kleding- en verswinkels), cultuur (Schouwburg Amstelveen, muziekschool, bibliotheek en kunstuitleen) en horeca (diverse cafés en restaurants met gezellige terrasjes op het centrale plein). Op loopafstand treft u de parkeergarage, het busstation en sneltram lijn 5. De doorgaande wegen naar Amsterdam en de Rijksweg A9 zijn op 2 auto rijminuten bereikbaar.

For English translation see below!

Woonoppervlakte circa 85 m², bouwjaar 1962, oplevering in overleg.

Indeling:
Via de galerij komt u in de entree van het appartement op de 3e woonlaag.

Derde woonlaag: vanuit de hal komt u in de lichte woonkamer. De achterzijde van de woonkamer heeft een raampartij over de gehele breedte van het appartement met toegang tot het balkon. De dichte keuken is voorzien van een keukenblok met inbouwapparatuur waaronder een koelkast, kookplaat en oven. Naast de keuken bevindt zich het toilet met fonteintje. Het appartementencomplex beschikt over een separate berging in de onderbouw voorzien van elektra.

Vierde woonlaag:
Drie slaapkamers. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en de overige twee aan de achterzijde. Via de overloop is de badkamer bereikbaar. Eenvoudige badkamer met ligbad/douche en wastafel. Tevens bevindt de wasmachine aansluiting zich in een aparte ruimte naast de badkamer.

Bijzonderheden:
• Inkomenseis € 60.000,- bruto per jaar;
• Maximale huurtermijn is 2 jaar;
• Voorbehoud goedkeuring opdrachtgever;
• Borg bedraagt 2 maanden huur;
• Woning is leeg (niet gemeubileerd of gestoffeerd);
• Huurprijs is exclusief gas/water/elektra;
• Het appartement is gelegen in een vergunningengebied. Het is mogelijk om twee vergunningen aan te vragen
alsmede twee bezoekersvergunningen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A spacious MAISONNETTE in a unique place in the heart of Amstelveen Stadshart on the second and third floor with west facing balcony! This is a temporary rental property.

The apartment complex is located at the Stadsplein which is characterized by a wide variety of stores (including a large Albert Heijn, Bijenkorf, several clothing and fresh food stores), culture (Amstelveen Theatre, music school, library and art library) and restaurants (several cafes and restaurants with terraces in the central square). Within walking distance you will find the parking garage, the bus station and line 5 streetcar. The main roads to Amsterdam and the A9 motorway are 2 minutes away by car.

Living area approximately 85 m², built in 1962, delivery in consultation.

Layout:
Through the gallery you enter the entrance of the apartment on the 3rd floor.

Third floor: from the hall you enter the bright living room. The back of the living room has a window across the width of the apartment with access to the balcony. The closed kitchen has a kitchenette with appliances including a refrigerator, stove and oven. Next to the kitchen is the toilet. The apartment has a separate storage room in the basement with electricity.

Fourth floor:
Three bedrooms. The largest bedroom is located at the front of the apartment and the other two at the rear. Through the overflow is the bathroom accessible. Simple bathroom with bath / shower and sink. Also, the washing machine connection is in a separate room next to the bathroom.

Particulars:
- Income requirement € 60,000, - gross per year;
- Maximum rental period is 2 years;
- Subject to approval principal;
- Deposit is 2 months rent;
- Property is empty (not furnished or upholstered);
- Rent is excluding gas / water / electricity;
- The apartment is located in a permit area. It is possible to apply for two permits as well as two visitor permits.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-30
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Energielabel
Klasse G
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder