Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Buitenplein 62 1181ZE Amstelveen

Veiling

Bouwjaar
1962
Woonoppervlakte
104 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

LET OP; GEEN BEZICHTIGING MOGELIJK!
Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend!

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 14 december 2021 bij inzet en afslag vanaf 09:00 uur, via het internetplatform van Veilingnotaris B.V. ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan CMS Derks Star Busmann N.V.

Het te veilen registergoed betreft:
Het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de maisonnettewoning op de eerste en tweede verdieping met berging en verder toebehoren, plaatselijk bekend 1181 ZE Amstelveen, Buitenplein 62, kadastraal bekend gemeente Amstelveen, sectie H, complexaanduiding 9636A, appartementsindex 177, uitmakende het vijfentwintig/eenduizend eenhonderd twintigste (25/1.120e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartementsrecht, omvattende de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van drieŽnzestig woningen/ruimten op de eerste en tweede verdieping, plaatselijk bekend Buitenplein 1 tot en met 51 en 58 tot en met 69 te Amstelveen, alsmede de kantoorruimte op de eerste en tweede verdieping, plaatselijk bekend Binnenhof 52, 53, 55, 56 en 57 te Amstelveen en de kantoorruimte op de eerste verdieping, plaatselijk bekend Buitenplein 54 te Amstelveen, ten tijde van de ondersplitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amstelveen, sectie H, complexaanduiding 9436A, appartementsindex 121, uitmakende het een/tiende (1/10e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit de percelen grond, gelegen te Amstelveen aan het Binnenhof, Buitenplein, de Binnenstraat, Handelsweg en Meander, met het daarop gebouwde winkelcentrum, alsmede de flatgebouwen, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amstelveen, sectie H, nummers 9490, 9493, 9495, 9496, 13411 en 9499, tezamen groot zevenduizend zevenhonderddrieŽnzestig vierkante meter (7.763 m2), alsmede de percelen grond met de daarop gebouwde opstallen, staande en gelegen te Amstelveen aan het Winkelcentrum Binnenhof, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amstelveen, sectie H, nummers 13412, 12512, 10306, alsmede het zelfstandige recht van opstal op het perceel kadastraal bekend gemeente Amstelveen, sectie H nummer 9492, (het "Registergoed"), daaronder begrepen de verpande roerende zaken als bedoeld in artikel 3:254 van het Burgerlijk Wetboek.
De gebruikssituatie van het Registergoed is Ė voor zover Verkoper bekend- als volgt:
In gebruik bij debiteur(en) en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).
Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. De Hypotheekhouder heeft niet tot het inroepen van het huurbeding verzocht, omdat hij hierbij onvoldoende belang heeft blijkens artikel 3:264 lid 1 sub b van het Burgerlijk Wetboek.
Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen. De achterstallige servicekosten over het lopende en het voorafgaande boekjaar zijn voor rekening van de koper.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.
Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- mutatiekosten vereniging van eigenaars;
- de achterstallige bijdragen bij de vereniging van eigenaars die het lopende of voorafgaande
boekjaar opeisbaar zijn geworden of nog zullen worden, op grond van artikel 5:122 lid 3 Burgerlijk Wetboek;
- de eventuele ontruimingskosten.
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken. De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Tot en met 1 september 2021 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.
Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Veilingnotaris B.V. (www.bva-auctions.com) en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank over te leggen, waaruit hun financieel gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van EUR 5.000,00.
Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.
De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 14 oktober 2021.
Notaris I.M.B. Balvert
Dossierbehandelaar E.C.Ruiter-Overbeeke

Omgeving;
Zeer centrale ligging in Amstelveen, boven het winkelcentrum "Stadshart Amstelveen". Hier is een grote diversiteit aan winkels, gezellige horecagelegenheden, de Stadsschouwburg, het Cobramuseum, Openbare Bibliotheek en de Rembrandtweg.
De bereikbaarheid is goed. Openbaar vervoer (busstation en (snel)tram) vindt u letterlijk om de hoek en met de auto bent u binnen no time op de A-9 met verbinding naar de A-4, de A-2 en de Ring A-10

Indeling;
entree, hal, toilet met een fonteintje, meterkast, berging, woonkamer met trapkast en toegang tot de open keuken en een balkon.
Tweede verdieping; overloop, slaapkamer aan de voorzijde met een vaste kast voorzien van een wasmachine aansluiting en de c.v. ketel, aan de achterzijde twee slaapkamers en een badkamer met een douche, tweede toilet en een wastafel.

Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-11-17
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Maisonnette
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
104 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.