Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bundlaan 200 1031KA Amsterdam

Woonoppervlakte
110 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Weliswaar een 2-kamerappartement, maar dan wel een met enorme ruimtes, als een loft! In totaal circa 110 m2 en gelegen op de begane grond met een prachtig uitzicht op de fraaie binnentuin. Je geniet van de zon en de ruimte op je eigen balkon. De verdiepingshoogte is hoger dan op de bovenliggende woonlagen, namelijk 3,20 meter. Dit maakt het appartement extra licht en ruimtelijk. De royale living heeft zeker ook ruimte voor een heerlijke werkplek.

Bekijk de plattegrond en laat je verrassen door de riante slaapkamer waar met gemak een inloopkast kan worden gecreëerd! De aangrenzende grote badkamer met inloopdouche en wastafel heeft bovendien een eigen toilet. Het sanitair en tegelwerk is van hoge kwaliteit en de keuken van het luxe merk Siematic.

Begane grond met hoog plafond van 3,20 meter, balkon op het zuidoosten, uitzicht op de binnentuin. Genoemde prijs is inclusief 50 jaar erfpacht.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-10-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Sense Vastgoed
  0204711904
  info@sensevastgoed.nl
  http://www.sensevastgoed.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.