Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Burgemeester De Monchyplein 185 2585DH Den Haag, Archipelbuurt

Bouwjaar
1996
Woonoppervlakte
89 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Op zeer aansprekende locatie in de Archipel nabij de winkels en restaurants van de Bankastraat, Frederikstraat en Denneweg en op enkele fietsminuten van de historische binnenstad van Den Haag gelegen 3 kamer appartement met eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en berging in de onderbouw. Het project is in 1996 gerealiseerd en ontworpen door de beroemde Spaanse architect Ricardo Bofill en omvat een aantal fraaie appartementen gebouwen omsloten door een parkachtige tuin met prachtige waterpartij. Openbaar vervoer en uitvalswegen richting Amsterdam, Rotterdam en Utrecht makkelijk bereikbaar.

Indeling:
Centrale entree met brievenbussen en bellentableau, lift naar derde verdieping;
entree appartement, hal, toilet, ruime woonkamer met serre, keuken met diverse inbouwapparatuur, twee goed formaat slaapkamers, badkamer met ligbad, aparte douche en twee wastafels, aparte ruimte met aansluiting voor wasmachine en CV-ketel.

Aanvullende informatie:
- Erfpacht, canon eeuwigdurend afgekocht
- Woonoppervlak ca 89 m2, loggia ca. 10m2
- Actieve VvE, bijdrage € 260,80 per maand (appartement en parkeerplaats)
- Berging en eigen parkeerplaats in de onderbouw
- Appartement is volledig voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Niet bewonersclausule zal in koopovereenkomst worden opgenomen


ONZE RICHTLIJNEN RONDOM BEZICHTIGINGEN I.V.M. HET CORONAVIRUS VINDT U IN DE AFSPRAAKBEVESTIGING. WIJ VERZOEKEN U DEZE GOED TE LEZEN.

****

In the apartment building Crescent in the sought after Archipel, well maintained 3 room (2 bedrooms) apartment on the third floor (elevator) with balcony, private storage in the building underneath and spacious private parking space in the garage underneath. This prestigious apartment complex was designed by the renowned Spanish architect Ricardo Bofill and is the epitomy of quiet city living with beautifully landscaped gardens and lakes .
Located within walking distance from the shops and restaurants of the Bankastraat, Denneweg and Frederikstraat. Public transportation and access to major exit road to Amsterdam, Utrecht and Rotterdam are within easy reach. Within cycling distance from the historic center of the Hague.

Lay-out: Central entrance with mailboxes, elevator or stairs to the third floor.
Entrance apartment, hall, toilet, spacious living/dining room with sun room, open kitchen with built-in appliances, good sized bedroom and second bedroom. Bathroom with bath, separate shower and two wash basins, separate closet with connection for washing machine and central heating system.

Features:
- Ground lease, paid off in perpetuity
- Living space ca. 89 m2, ca. loggia 10m2
- Active Home Owners Association, monthly payment € 260,80 (apartment and parking space)
- Private parking space in the parking garage
- Aluminium-framed windows with double glazing throughout
- Separate underground storage unit
- Not inhabited by owner clause will be part of the sales contract

OUR VIEWING POLICIES CONCERNING COVID-19 CAN BE FOUND IN OUR VIEWING CONFIRMATION. PLEASE TAKE NOTE.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-10-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder