Vorige | Volgende

Burgemeester van Stamplein 52 2132BH Hoofddorp

Huurprijs € 1.499 per maand

Bouwjaar
2003
Woonoppervlakte
77 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Kijck is aan, er komt weer een prachtig appartement in het centrum van Hoofddorp beschikbaar. Het Burgemeester van Stamplein 52 inclusief een parkeerplaats in onderliggende parkeergarage.

Het appartement is beschikbaar per 1 november 2022 en biedt tevens een mooi uitzicht op het Burgemeester van Stamplein.

De centrale entreehallen naar de woning zijn bekleed met Noors Leisteen met een wandafwerking in dambord model in de kleurstelling beige/terracotta en een akoestisch plafond. Het complex bevat twee liften, waarmee direct toegang verkregen kan worden tot de entree en de ondergelegen parkeergarage.
Elk appartement is uitgerust met een intercom, centrale verwarming en mechanische ventilatie.

De woning is gelegen op de 3e verdieping.
Je komt binnen in de ruime hal, vanuit hier heb je toegang tot alle kamer. De woonkamer biedt een mooi uitzicht over het plein aan de voorzijde. Vanuit hier loop je gemakkelijk naar de gemoderniseerde keuken toe waarbij je een mooie eettafel kan plaatsen.
Verder beschikt de woning over 2 ruime slaapkamer, waarvan één aan de voorzijde en de andere aan de achterzijde van de woning gelegen is. De luxe badkamer is tot aan plafond betegeld en beschikt over een bad, douche met thermostatische kranen, wastafelmeubel met dubbele wasbak en een loshangend toilet.
De woning is voorzien van een aparte ruimte voor de C.V. en een ruimte voor een wasmachine en droger. Balkon ligging is zuidoost (ochtend-middagzon). In de kelder is een berging en de parkeerplaats te vinden.

Inkomenseis:
Om voor deze woning in aanmerking te komen dient uw bruto maandinkomen (exclusief toeslagen, vakantiegeld, 13e maand etc.) minimaal 4x de kale huurprijs te bedragen.

Na de bezichtiging zullen wij de volgende documentatie opvragen:
- Inschrijfformulier
- Kopie legitimatie (geanonimiseerd en bsn doorgestreept)
- Werkgeversverklaring
- 3 loonstroken van de meest recente maanden
- 3 keer kopie van de meest recente stortingen van salaris op bankafschrift
- Uittreksel bevolkingsregister
- Bij pensionering of uitkering de meest recente jaaropgave
- Verhuurdersverklaring / of hypotheekverklaring
- Bij een eigen bedrijf dient u een balans, winst en verliesrekening over het meest recente volledige jaar, een accountantsverklaring en een recent uittreksel van de kamer van koophandel (max. 1 maand oud)

Bijzonderheden:
* Hardhouten kozijnen met dubbel glas.
* Verwarming en warm water d.m.v. c.v..
* Luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
* Luxe badkamer.
* 2 Liften.
* Servicekosten € 70,- euro per maand, exclusief gas, water en elektra.
* Parkeerplaats is inclusief de genoemde huurprijs.

Inkomenseis:
Om voor deze woning in aanmerking te komen dient uw bruto maandinkomen (exclusief toeslagen, vakantiegeld, 13e maand etc.) minimaal 4x de kale huurprijs te bedragen

De woning is niet beschikbaar voor woningdelers (vrienden, broers/zussen).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 70 p/m
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Bouwjaar
2003

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
77 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Hoofdorp

Hoofdorp is een plaats in de provincie Noord-Holland. Hoofdorp is het bruisende hart van Haarlemmermeer waar winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur uitstekend gecombineerd worden. Het winkelcentrum, gelegen rond het Marktplein/Beursplein, heeft een prachtige mix van landelijke winkelketens en lokale speciaalzaken. Het Centrum is compact, compleet en wordt steeds groener.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder