Vorige | Volgende

Cannenburg 22 1081GZ Amsterdam, Buitenveldert West Midden

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
164 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
142 m²

Omschrijving

EEN DRIVE-IN WONING VAN CA 164 M2 MET EEN INPANDIGE GARAGE, OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE, AAN EEN DOODLOPEND HOFJE MET WEINIG VERKEER. HET HUIS HEEFT EEN RUIME ZONNIGE TUIN OP HET WESTEN GELEGEN. DE ZUID-AS LIGT OP 10 MINUTEN LOPEN EN EEN TRAMHALTE VLAKBIJ. HET WINKELCENTRUM GELDERLANDPLEIN IS IN DE DIRECTE NABIJHEID, EVENALS HET GIJSBRECHT VAN AEMSTELPARK EN HET AMSTERDAMSE BOS MET ZIJN SPORTVERENIGINGEN HOCKEY, CRIQUET EN ROEIEN. DE WONING DIENT TE WORDEN OPGEKNAPT NAAR DE WOONWENSEN VAN 2020.

Indeling:
Entree, tochtportaal met toegang tot de garage, gang met een trapkast, een bergkast, ruime kamer aan de tuinzijde en een tweede kamer voorzien van de CV-ruimte, een wasmachine en een. spoelbak. Vanuit beide kamers is er toegang tot de zonnige tuin op het Westen met een achterom. Een aantal woningen in de omgeving hebben de begane grond verdieping omgebouwd (dus de garage opgeofferd) tot een open ruimte met een royale luxe keuken en eetgedeelte met openslaande deuren naar de tuin.

1e Verdieping:
Overloop met toilet fontein. Een dichte keuken aan de achterzijde die voorzien is van 5-pits elektra fornuis, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en elektrische oven. De keuken heeft een doorgeefluik naar de woonkamer. De royale L-vormige woonkamer is heel licht door de grote ramen. Aan de achterzijde is er een zonnig balkon op het Westen gelegen, deze is toegankelijk via de keuken en via de woonkamer.

2e Verdieping:
Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers, separate toilet met fontein, een badkamer met een ligbad, een douche en een dubbele wastafel.

Locatie:
Gelegen in Buitenveldert, vlakbij de Buitenveldertselaan en het lokale winkelcentrum op de grens met het VU terrein. Een goede locatie die uitstekend bereikbaar is met bus en tram, auto en fiets.
De A10 naar Schiphol, Den Haag, Utrecht en Zaandam ligt om de hoek. De Zuid-As is te voet en per fiets uitstekend bereikbaar.
Een dagelijks park, het Gijsbrecht van Aemstelpark ligt om de hoek en het Amsterdamse Bos op loopafstand. Sportverenigingen zijn in de directe omgeving in overvloed te vinden.

Scholen:
Er zijn vele internationale scholen in Amsterdam. Isa is gevestigd in Amstelveen. The British school is te vinden in Amsterdam Zuid. De Franse school is gevestigd in de Pijp en de International Community school is gevestigd aan de Strawinskylaan.
En natuurlijk vele uitstekende Nederlandse scholen in Buitenveldert en in Amsterdam Zuid.

Bijzonderheden:
* Gezinswoning ca 164 m2 groot exclusief garage;
* 5 slaapkamers;
* Zonnige tuin op het Westen met achterom;
* Perfecte locatie in Amsterdam;
* Openbaar vervoer haltes voor bus en tram op loopafstand;
* Rijks wegennet - A 10 - direct aan te rijden;
* Ouderkerk aan de Amstel, Amstelveen, Abcoude en de Ronde Hoep liggen in de nabijheid van Cannenburg.
* AB2000 Erfpachtbepaling van toepassing, thans jaarlijkse indexering. Momenteel bedraagt de jaarlijks geïndexeerde erfpacht € 1.308,-.
* Parkeren middels vergunning. Bewoners krijgen direct twee vergunningen.

Documentatie:
De stukken betreffende dit object zijn in te zien via de digitale kluis op onze website. Het wachtwoord voor deze kluis kunt u opvragen via ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden van onze kant echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

**This property is listed by a MVA Certified Expat Broker**


A DRIVE-IN HOUSE OF CA 164 M2 WITH A BUILD-IN GARAGE, IN A FANTASTIC LOCATION, AT A DEAD END COURT WITH LITTLE TRAFFIC. THE HOUSE HAS A SPACIOUS SUNNY GARDEN AT THE WEST. THE ZUID-AS IS 10 MINUTES WALK AND A TRAMHALTE NEARBY. THE GELDERLANDPLEIN SHOPPING CENTER IS IN THE IMMEDIATE PROXIMITY, AS WELL AS GIJSBRECHT VAN AEMSTELPARK AND THE AMSTERDAM FOREST WITH HIS SPORTS ASSOCIATIONS HOCKEY, CRIQUET AND ROWING. THE HOUSE SHOULD BE RENOVATED TO THE LIVING WISHES OF 2020.

Layout:
Entrance, tour portal with access to the garage, corridor with a stair cupboard, a storage cupboard, spacious room on the garden side and a second room with the central heating space, a washing machine and a. sink. From both rooms there is access to the sunny garden in the West with a back entrance. A number of residences in the area have converted the ground floor floor (so sacrificed the garage) into an open space with a spacious luxury kitchen and dining area with doors to the garden.

1st floor:
Landing with toilet fountain. A closed kitchen at the rear with 5-burner electric stove, extractor hood, microwave, dishwasher and electric oven. The kitchen has a hatch to the living room. The spacious L-shaped living room is very light because of the large windows. At the rear there is a sunny balcony facing West, which is accessible through the kitchen and through the living room.

2nd Floor:
On this floor there are 3 bedrooms, a separate toilet with a fountain, a bathroom with a bathtub, a shower and a double sink.

Location:
Located in Buitenveldert, near the Buitenveldertselaan and the local shopping center on the border with the VU site. A good location that is easily accessible by bus, tram, car and bicycle.
The A10 to Schiphol, The Hague, Utrecht and Zaandam is just around the corner. The Zuid-As is easily accessible on foot and by bicycle.
A daily park, the Gijsbrecht van Aemstelpark is around the corner and the Amsterdamse Bos within walking distance. Sports clubs can be found in abundance in the immediate vicinity.

Schools:
There are many international schools in Amsterdam. Isa is based in Amstelveen. The British school can be found in Amsterdam South. The French school is located in De Pijp and the International Community School is located on Strawinskylaan.
And of course many excellent Dutch schools in Buitenveldert and in Amsterdam South.

Particularities:
* Family house approximately 164 m2 excluding garage;
* 5 bedrooms;
* Sunny garden in the West with a back entrance;
* Perfect location in Amsterdam;
* Public transport stops for bus and tram within walking distance;
* National road network - A 10 - directly accessible;
* Ouderkerk aan de Amstel, Amstelveen, Abcoude and the Ronde Hoep are close to Cannenburg.
* AB2000 Leasehold provision applicable, currently annual indexing. The annual indexed lease is currently € 1,308.
* Parking by permit. Residents immediately receive two permits.

Documentation:
The documents concerning this object can be viewed via the digital safe deposit on our website. You can request the password for this safe from our office.

Disclaimer:
This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only.
Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-02-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
164 m²
Perceeloppervlakte
142 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder