Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ceintuurbaan 208 hs 1072GD Amsterdam, Cornelis Troostbuurt

Huurprijs € 2.950 per maand

Omschrijving

Ceintuurbaan 208 (hs) (1072 GH) te Amsterdam Centrum

Ideaal gelegen kantoorruimte van circa 100 m² in de gezellige Amsterdamse Pijp.
Deze prachtige locatie biedt veel commerciële mogelijkheden. De ruimte is zeer geschikt voor creatieve internet en/of showroom bedrijven, maar ook o.a. voor een makelaar, advocaten en/of een advieskantoor, er komen namelijk veel interessante passsanten door de straat!

De kantoorruimte is recent volledig gerenoveerd en is een ideale werklocatie. De beschikbare ruimte heeft een hoog plafond, zodat het erg prettig aanvoelt en licht is. Aan de voorzijde is een (spreek)kamer met een glazenwand en de vloer is van hout, wat erg stoer is!

Verder is er een (werk)tuin huisje aanwezig, die ook altijd goed te gebruiken is voor eventuele meeting room.

De bereikbaarheid is prima;
Met de auto, is de locatie goed te bereiken via afslag S110 vanaf de A10

Met het openbaar vervoer, kunt u trams 3, 4 en 25 en bus 354 pakken, de halte is op loopafstand. Met deze verbindingen zijn Amsterdam Centraal Station, Station RAI en Amstelveen eenvoudig te bereiken.

Verder komt het station Noord-Zuid lijn op ca. 100 meter aftand te liggen eb het is mogelijk om voor € 0.10 / uur te parkeren in de buurt.

De beschikbare metrage is circa 100 m².

De unitprijs is € 2.950,- per maand, exclusief BTW en service kosten
(huurder zal eigen aansluitingen regelen en betalen)

De beschikbare ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van;
- aparte (spreek)kamer
- originele schouw
- grote werkvloer voor 6-8 personen
- radiatoren, daar waar aanwezig
- keuken/pantry (incl. afwasmachine)
- 2 toiletten
- stoere houten vloer
- tuin op het zuiden met tuinhuisje (en zonnewering)
- alarm installatie
- airco
- server ruimte
- CV installatie

De beschikbaarheid is per 1 Mei 2020

Onder / Overmaat metrage
Onder, - danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/ of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Voorbehoud:
Om tot een overeenstemming te komen, heeft de kandidaat huurder, ten alle tijden, vooraf de definitieve goedkeuring nodig van de eigenaar.

Bezichtigingen:
Indien u deze kantoorruimte wilt bezichtigen, is dat natuurlijk altijd mogelijk!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-02-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1905

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Nieuwe Pijp

De Pijp is een wijk in het noorden van stadsdeel Amsterdam-Zuid en grenst naast aan de rest van Zuid aan het centrum en Oost. Wat in de volksmond gewoon ‘De Pijp’ heet, bestaat officieel uit – van noord naar zuid - drie wijken: Oude Pijp, Nieuwe Pijp en Zuid Pijp.
De Pijp, toonbeeld van revolutiebouw
De Pijp wordt aan de noordzijde begrensd door de Stadhouderskade, in het westen door de Boerenwetering, in het zuiden door de Jozef Israëlskade en in het oosten door de Amstel. De bouw van de Pijp wordt anno nu gezien als een voorbeeld van revolutiebouw, terwijl in 1866 het nog de bedoeling was dat dit deel van de stad er heel anders uit zou gaan zien. In dat jaar presenteerde ingenieur Johannes van Niftrik namelijk een stadsuitbreidingsplan voor buurt YY, zoals het gebied toen nog heette. Het zou een mooi nieuw centrum worden, compleet met het Centraal Station van Amsterdam, villawijken en veel groen, met een grandeur zoals die van Parijs en Wenen. Wegens kosten en tijd werd het plan van Van Niftrik echter door de gemeenteraad afgekeurd. Er kwam een nieuw plan van Jan Kalff, directeur Publieke Werken, waarbij de bebouwing werd overgelaten aan de vrije markt; kleine bouwers gingen met geleend geld aan de slag en wilden snel winst maken. Ze bebouwden de ruimte die er was zo dicht en vol mogelijk; revolutiebouw. Het resultaat zijn de lange straten met huizen met vier bouwlagen, witte daklijsten, een hijsbalk en drie vensters breed die de Pijp tot op de dag van vandaag zo typerend maken.
De aantrekkingskracht van de Pijp
In de Pijp vind je al decennia een levendige mix van wonen en andere functies, zoals winkels, horeca, kleine bedrijven en natuurlijk de Albert Cuypmarkt, de Heineken Experience en het Sarphatipark. Samen met de gunstige ligging ten opzichte van het centrum, bepaalt dit de aantrekkingskracht van de buurt op haarbewoners (relatief veel hoger opgeleiden en studenten), de overige bewoners van de stad en de vele bezoekers van buitenaf.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder