Vorige | Volgende

Centrumeiland SamenIJzersterk Bwnr 15 0 ong 1087 Amsterdam

Koopsom € 750.000 

Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
149 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Zelf bepalen hoe jij wilt wonen? Unieke kans! De bouwgroep Samen IJzersterk heeft nog enkele woningen beschikbaar voor kavel 11-04. Deze kavel is gelegen op een prachtige plek op Centrumeiland. Centrumeiland is een eiland en onderdeel van IJburg. Een nieuwe stadswijk van Amsterdam in het IJmeer, omringd door water. Een nieuwe wijk waar veel variatie in architectuur zal ontstaan. Een wijk in ontwikkeling!

** voor meer informatie over dit project **

Het woongebouw wordt super duurzaam met een EPC van -0,2. Daarnaast heeft de bouwgroep gekozen voor een groen (sedum) dak. Ook wordt een maximum aan zonnepanelen toegepast en wordt er gebruik gemaakt van het collectieve warmte systeem (WKO) in combinatie met vloerverwarming. Heerlijk comfortabel!

In het gebouw is ruimte gecreëerd voor een collectieve ruimte, waar je elkaar kunt ontmoeten. Tevens is er een collectieve tuin. Een pizza oven in de tuin, een moestuin, een plek om sterren te kijken of samen te sporten? Jij beslist mee over de invulling. Dat geldt ook voor de binnenruimte. Je kunt de plek transformeren tot een kookstudio, een groepshuiskamer, een gedeeld thuiskantoor, speelruimte voor de kinderen, een bibliotheek of bioscoopje. Samen bepaal je hoe je deze ruimte wilt afwerken en gebruiken. Dit geldt voor alle collectieve ruimtes. De afwerking van de entree, gangen en trappenhuis besluiten jullie en groupe.

Het woongebouw heeft een eigen parkeergarage en een gemeenschappelijke fietsenberging, die ook ruimte biedt aan scooters en bakfietsen.

Wonen en werken aan huis? Ook dat kan in het woongebouw van Samen IJzersterk. De keus is aan jou, maar welke woning je ook kiest: De indeling kan nog worden aangepast en bij Samen IJzersterk bepaal je uiteraard zelf de afwerking van de woning.

** voor meer informatie over deze woning **

Deze riante woning is van het type spitlevel. Hierdoor heeft de woning leuke niveauverschillen en de woonkamer een opvallend hoog plafond van 3,6m! Dit zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel en veel lichtinval.
De woonkamer biedt uitzicht op een gezellig pleintje en de keuken grenst aan het riante balkon, ligging zuid-west.

De woning heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. Een heerlijke woning met veel wooncomfort.

Belangstelling
Heb jij belangstelling voor een nieuwe woning, op deze locatie? ………
Mail dan naar voor meer informatie. Zet in je mail in welke prijsklasse je interesse hebt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
149 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder