Vorige | Volgende

Chet Bakerstraat 191 1066GJ Amsterdam

Vraagprijs € 475.000 

Bouwjaar
1999
Woonoppervlakte
92 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
2.519 m²

Omschrijving

Fijn, smaakvol en licht 3 kamer hoekappartement (van ca. 92m²) met ruim balkon op de 7e etage aan de Chet Bakerstraat in de Jazz-Buurt te Amsterdam. Deze zonnige woning heeft gezien zijn hoge ligging, prachtig vrij uitzicht en is door zijn vele ramen en ligging op het Zuidwesten, als zeer licht te omschrijven! Het appartement beschikt over een royale woonkamer, moderne half open keuken, berging op de begane grond, laag energielabel (B) en twee goed bemeten slaapkamers.

Het huis maakt deel uit van een financieel gezonde en actieve VvE en de verkoper heeft de overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden vastgeklikt.

Jazzbuurt
De Chet Bakerstraat maakt deel uit van de zogenaamde muzikantenwijk (Jazzbuurt), die gelegen is in de Muzikanten-buurt “Park Haagseweg’’. Deze wijk is ruim opgezet met veel groen en water. Daarnaast is dit appartement heel goed te bereiken: namelijk 10 minuten fietsen vanaf het Hoofddorpplein, Metro Henk Sneevliet, tramlijn 2 en de Schiphol-bus stoppen op ca. 400 m. Bovendien zijn er 2 aansluitingen naar de snelweg (Ring A10, A4 en A9) in de directe nabijheid van deze woning. Tevens is het nieuwe station Zuidasdok (verleningen van de Noord-Zuid lijn) in aanbouw en op loopafstand.

Voor de dagelijkse boodschappen is er een Spar op 400m en het nabijgelegen Belgiëplein (winkelcentrum Nieuw Sloten), Delflandplein of Hoofddorpplein zijn op loopafstand te bereiken! Het Christoffel Plantijnpad-park start achter het huis waar het voor wandelaars en hondeneigenaren een paradijs is. De recreatiemogelijkheden zijn in deze omgeving erg divers; in de Oeverlanden, het Nieuwe Meer, het Amsterdamse bos en het Vondelpark zijn binnen een aantal minuten lopen of fietsen bereikbaar.

Indeling
Begane grond: entree appartementencomplex, gemeenschappelijke hal met lift (rolstoeltoegankelijk), voorzien van een functionerend camerasysteem. Tevens is de berging op deze verdieping gesitueerd.

7e etage: U komt binnen in de verzorgde en ruime hal met garderobe die direct toegang geeft tot alle ruimten binnen de woning. De royale en lichte woonkamer (van ca. 41m2) is door haar grote raampartijen en zuidwestelijke ligging voorzien van veel natuurlijk licht. Het ruime balkon met glazen schuifpui sluit hier perfect op aan en staat in direct contact met de woonkamer en keuken.

Het zonnige balkon op het Zuidwesten heeft door zijn ligging het overgrote deel van de dag zon en biedt voldoende plaats voor meerdere stoelen en eettafel om hier optimaal te genieten van de ondergaande zon.

De in 2016 vernieuwde moderne half open keuken is uitgevoerd in witte kasten en zwarte composiet keukenblad en voorzien van diverse inbouwapparaten zoals: M-system 6-pitsgasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, koel-vriescombinatie, veel kastruimte en beschikt over een vaatwasser aansluiting.

Het appartement beschikt over twee goed bemeten slaapkamers met de afmetingen van ca. 4,23m x 3,10m en 4,02m x 2,60m. Eén van de slaapkamers heeft een bergruimte waar voldoende ruimte is om huishoudelijke spullen op te slaan.

De in 2015 vernieuwde badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel(meubel) en wasmachine-aansluiting. Tevens is het separate toilet direct naast de badkamer in dezelfde stijl vernieuwd.

De gehele woning is voorzien van nette lamel parketvloer, gestukte wanden, plafonds, laag energielabel (B) en heeft de verkoper tijdig onder de gunstige voorwaarden de overstap naar eeuwig durende erfpacht vastgeklikt.

Kerngegevens woning
Oppervlakte: 92m²
Aantal kamers: 3, waarvan 2 slaapkamers
Buitenruimte: 8m²
Separate berging: 6m2
Energielabel: B
Isolatie: Volledig geïsoleerd
Bouwjaar: 1999
Gerenoveerd in: 2015/2016
Verwarming: C.V. gas merk: Bosch bouwjaar: 2015

Kadastrale gegevens
Gemeente: Sloten
Sectie + nummer: E 6804
Erfpacht: Voortdurend recht
Afgekocht tot: 15 december 2047
Overstap naar eeuwig durende erfpacht verricht en vastgeklikt

VVE
Aantal leden: 36
Professioneel beheer
Aandeel: 24/963
Servicekosten: € 178,18 per maand
Reserve Groot onderhoud per 31-12-2022 € 159.857,00
MJOP: wel aanwezig
Huishoudelijk Reglement: wel aanwezig
Kamer van Koophandel nummer: 34381338

Overig
Ouderdomsclausule is van toepassing
Notaris : ring Amsterdam
Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft de eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen voorzien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1999

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
92 m²
Perceeloppervlakte
2.519 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder