Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Churchillhof 23 1443VW Purmerend, Wheermolen-Oost

Woonoppervlakte
86 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Woningtype E1
Fraai driekamerappartement met op de zon gelegen buitenruimte. Vanaf je balkon of terras heb je schitterend uitzicht op de groene omgeving en waterpartij.

Dat is toch ultiem genieten? Dat geldt ook voor het appartement zelf, met twee grote slaapkamers, een luxe badkamer en een royale living en eetkeuken. Verder heb je een berging in je appartement én in de onderbouw van het gebouw. Voor je auto heb je een eigen parkeerplek, in de parkeergarage of op het parkeerterrein naast het gebouw.

Wheerlicht
Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen gezicht geeft, met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Laat je inspireren door de markante  verschijningsvorm van het gebouw. Ontdek de ruimte en het comfort en laat je verrassen door het vele daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Maar bovenal: geniet van je balkon of terras, pal aan het water!

Krachtig gebouw met verschillende gezichten
Het ontwerp van Wheerlicht is afkomstig van Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam. Het architectenbureau staat er om bekend bijzonder veel aandacht te besteden aan zaken als schoonheid,identificatie, individualiteit en flexibiliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de gelaagde opzet, die het gebouw op verschillende schaalniveaus gezicht geeft.

Aandacht voor groen 
Niet alleen het gebouw, ook de openbare ruimte is zo veel mogelijk op de directe woonomgeving afgestemd. Het groene karakter van de wijk is hierin een belangrijk aandachtspunt. Zo wordt de groenstrook aan de voorzijde van het gebouw doorgezet. De brede singel aan de achterzijde draagt op natuurlijke wijze aan het groene karakter bij.

Inclusief 1 parkeerplaats

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-07-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
86 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Synchroon B.V.
  0880105700
  info@synchroon.nl
  http://www.synchroon.nl

  Hoekstra & van Eck Purmerend
  0299200003
  purmerend@hoekstraenvaneck.nl
  http://www.hoekstraenvaneck.nl

  Sopar Makelaars O.G.
  0299420097
  info@sopar.nl
  http://www.sopar.nl

Advertentie