Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Churchillhof 35 1443VW Purmerend, Wheermolen-Oost

Woonoppervlakte
121 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Woningtype E4
Woningtype E4 is het grootste woningtype in Wheerlicht. Het is een prachtig gelegenhoekappartement met maar liefst drie ruime slaapkamers en een royale living.Hier geniet je van fraaie uitzichten, een hoogwaardige afwerking en een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon. Zowel in je appartement als in de onderbouw van het gebouw beschik je over een eigen berging. Je auto parkeer je dichtbij, op jeeigen parkeerplaats in de parkeergarage of op het naastgelegen parkeerterrein.

Wheerlicht
Wheerlicht is een robuust en expressief gebouw dat de wijk Wheermolen gezicht geeft, met appartementen die volledig zijn ingericht op een unieke, prettige woonbeleving. Laat je inspireren door de markante  verschijningsvorm van het gebouw. Ontdek de ruimte en het comfort en laat je verrassen door het vele daglicht dat door de grote raampartijen binnenkomt. Maar bovenal: geniet van je balkon of terras, pal aan het water!

Krachtig gebouw met verschillende gezichten
Het ontwerp van Wheerlicht is afkomstig van Geusebroek Verheij Architecten uit Amsterdam. Het architectenbureau staat er om bekend bijzonder veel aandacht te besteden aan zaken als schoonheid,identificatie, individualiteit en flexibiliteit. Dit komt onder meer tot uiting in de gelaagde opzet, die het gebouw op verschillende schaalniveaus gezicht geeft.

Aandacht voor groen 
Niet alleen het gebouw, ook de openbare ruimte is zo veel mogelijk op de directe woonomgeving afgestemd. Het groene karakter van de wijk is hierin een belangrijk aandachtspunt. Zo wordt de groenstrook aan de voorzijde van het gebouw doorgezet. De brede singel aan de achterzijde draagt op natuurlijke wijze aan het groene karakter bij.

Inclusief 2 parkeerplaatsen

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
121 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Synchroon B.V.
  0880105700
  info@synchroon.nl
  http://www.synchroon.nl

  Hoekstra & van Eck Purmerend
  0299200003
  purmerend@hoekstraenvaneck.nl
  http://www.hoekstraenvaneck.nl

  Sopar Makelaars O.G.
  0299420097
  info@sopar.nl
  http://www.sopar.nl

Advertentie