Vorige | Volgende

Cornelis Anthoniszstraat 20 III 1071VT Amsterdam, Duivelseiland

Bouwjaar
1899
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Op het Duivelseiland, een zeer gewilde woonlocatie in Amsterdam Zuid, ligt dit appartement bestaande uit een woning op de derde verdieping met direct daarboven een kamer, totale woonoppervlakte van ca 70 m. De woning heeft een zonnig balkon op het zuiden en staat op eigen grond. Het betreft een voormalige huurwoning met veel potentie die moet worden gerenoveerd.

INDELING
Derde verdieping;
Entree; hal; douche/toilet-combinatie; dichte keuken met toegang tot balkon achterzijde; woonkamer en suite met aan achterzijde toegang tot het ruime balkon en aan de voorzijde toegang tot een klein balkon; zijkamer voorzijde
Vierde verdieping
Ruime kamer aan voorzijde met dakkapel

LIGGING
De woning ligt in een rustige straat op Duivelseiland tussen Van Baerlestraat en Hobbemakade. Door de locatie en sfeer is dit een zeer populaire plek. Binnen enkele minuten wandelt u naar het Museumplein, Concertgebouw en Albert Cuypmarkt. Ook het centrum en bekende winkelstraten zoals P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat liggen op loopafstand. Het spreekt voor zich dat vele bekende horeca zoals Wildschut, Loetje, Brasserie van Baerle en Knijp praktisch om de hoek liggen. Door de centrale ligging kunt u overal naar toe fietsen. Wilt u toch met het openbaar vervoer dan wandelt u binnen enkele minuten naar het Roelof Hartplein waar de tramlijnen 3, 5, 12 en 24 naar o.a. centrum, Stadshart Amstelveen, VUmc en Amstelstation stoppen.

DIVERSEN
- woonoppervlakte 69.70 m2 (meetrapport aanwezig)
- servicekosten 50,- per maand
- in de koopakte wordt een ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen en een clausule dat de eigenaar de woning niet zelf heeft bewoond

ENGLISH TRANSLATION
On "Devil's Island", a very popular residential location in Amsterdam South, this apartment consists of a house on the third floor with a room directly above it, total living area of ​​approximately 70 m. The house has a sunny south-facing balcony and is on private land. It is a former rental house with a lot of potential that needs to be renovated.

LAYOUT
Third floor;
Entrance; hall; shower / toilet combination; closed kitchen with access to rear balcony; living room en suite with access to the spacious balcony at the rear and access to a small balcony at the front; side room front
Fourth floor
Spacious room at the front with dormer

LOCATION
The house is located in a quiet street on Devil's Island between Van Baerlestraat and Hobbemakade. The location and atmosphere make this a very popular place. Within a few minutes you can walk to the Museumplein, Concertgebouw and Albert Cuypmarkt. The center and well-known shopping streets such as P.C. Hooftstraat and Beethovenstraat are within walking distance. It goes without saying that many well-known catering establishments such as Wildschut, Loetje, Brasserie van Baerle and Knijp are practically around the corner. The central location allows you to cycle everywhere. If you still want to use public transport, you can walk to the Roelof Hartplein in a few minutes, where tram lines 3, 5, 12 and 24 to the city center, Stadshart Amstelveen, VUmc and Amstelstation stop.

MISCELLANEOUS
- living area 69.70 m2 (measurement report available)
- service costs 50 per month
- the purchase deed includes an age clause and asbestos clause and a clause that the owner has not lived in the house himself
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-06-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1899

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Externe bergruimte
1 m²
Inhoud
217 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan n miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder