Vorige | Volgende

Cornelis Schuytstraat 20 I+3 1071JJ Amsterdam

Huurprijs € 2.250 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
91 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Licht en ruim appartement van ca. 85 m met groot terras. De woning is gelegen in de gezellige Cornelis Schuytstraat, op loopafstand van het Vondelpark en nabij het Museumplein.

GEEN WONINGDELERS
*English translation below

INDELING
1e verdieping (ca. 62 m): entree, riante licht woonkamer aan de voorzijde met Frans balkon. Slaapgedeelte aan de achterzijde met het ruime terras (ca. 28 m). Moderne dichte keuken met diverse inbouwapparatuur, badkamer met douche, wastafel en toilet. Bergruimte met wasmachine aansluiting.

3e verdieping (ca. 29 m): entree, ruime slaapkamer aan de achterzijde, en suite badkamer met bad, wastafel en wasmachine aansluiting. Tevens een separaat toilet en een pantry.

LIGGING
De Cornelis Schuytstraat is een van de bekendste winkelstraten van Oud Zuid. In deze gezellige straat zijn diverse winkels en restaurants te vinden. Ook voor de dagelijkse boodschappen zit u hier uiterst centraal. Een slagerij, traiteur, bakker, groenteboer en supermarkt zijn op loopafstand gelegen. Tevens op steenworp afstand bevindt zich het Vondelpark en Museumplein. De woning is goed te bereiken met de tram. Even verderop, op het Museumplein, stoppen nog meer tramlijnen. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de Ring A-10.

BIJZONDERHEDEN
- GEEN WONINGDELERS;
- 2de slaapkamer op de derde verdieping te bereiken via gemeenschappelijke trap;
- Groot terras aan de eerste verdieping;
- Niet gemeubileerd;
- Beschikbaar vanaf 01-03-2023 voor een huurperiode van maximaal 2 jaar;
- Screening middels NVM Woontoets;
- Waarborg ter hoogte van 2 maanden huur;
- Verhuurder bepaalt aan wie hij de woning gunt.

* ENGLISH VERSION

Light and spacious apartment of approx. 85 m with large terrace. The house is located in the cozy Cornelis Schuytstraat, within walking distance of the Vondelpark and near the Museumplein.

NOT FOR SHARING!

LAYOUT
1st floor (approx. 62 m): entrance, spacious bright living room at the front with a French balcony. Sleeping area at the rear with the spacious terrace (approx. 28 m). Modern closed kitchen with various built-in appliances, bathroom with shower, sink and toilet. Storage room with washing machine connection.

3rd floor (approx. 29 m): entrance, spacious bedroom at the rear, en suite bathroom with bath, sink and washing machine connection. Also a separate toilet and a pantry.

LOCATION
The Cornelis Schuytstraat is one of the most famous shopping streets in Old South. Various shops and restaurants can be found in this pleasant street. You are also very centrally located here for daily shopping. A butcher, caterer, bakery, greengrocer and supermarket are within walking distance. Also a stone's throw away is the Vondelpark and Museumplein. The house is easily accessible by tram. A little further on, on Museumplein, more tram lines stop. By car you are within 10 minutes on the Ring A-10.

PARTICULARITIES
- Not for sharing!
- 2nd bedroom on the third floor accessible via a common staircase;
- Large terrace on the first floor;
- Available from 01-03-2023 for a rental period of maximum 2 years;
- Screening tool NVM Housing test;
- Deposit in the amount of 2 months rent;
- Landlord determines to whom he grants the house.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
91 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan n miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder