Vorige | Volgende

Cornelis Schuytstraat 5 H 1071JC Amsterdam

Bouwjaar
1894
Woonoppervlakte
144 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

---ENGLISH TRANSLATION BELOW---

NIET BESCHIKBAAR VOOR WONINGDELERS

Wonen in een begane grond appartement aan het rustige stuk van de Cornelis Schuytstraat, tegen het Vondelpark aan. Dat kan nu! In dit karakteristieke goed onderhouden 4 kamer appartement (gestoffeerd of gedeeltelijk gemeubileerd) met 2 badkamers, tuin en groot terras aan de woonverdieping. De woning is gelegen op de beletage en het lichte souterrain met hoge plafonds en aan de achterzijde ramen van de vloer tot aan het plafond.

INDELING
Bordestrap naar de voordeur op de beletage. Het hebben van een woonverdieping op de beletage is ideaal en geeft meer privacy, mensen kijken niet zo makkelijk naar binnen. Entree, tochtportaal, hal met separaat toilet, trap naar het souterrain en toegang tot de royale doorzon woonkamer met authentieke details zoals de mooie ronde ramen en ornamenten plafonds. Er ligt een mooie houten vloer en er is een gezellige openhaard op gas. Aan de achterzijde dubbele openslaande deuren naar het riante balkon. Hier is gemakkelijk plaats voor een grote eettafel met stoelen. Een buitenruimte die veel gebruikt zal worden omdat deze grenst aan het leefgedeelte. De half open keuken is v.v. alle inbouwapparatuur en voldoende kastruimte.

Souterrain
Dit souterrain voelt niet als een souterrain. Zeker niet aan de achterzijde in de royale hoofdslaapkamer. Dit komt door de grote dubbele openslaande deuren die u naar de heerlijke achtertuin brengen. In de hal toegang tot een tweede toilet en een bergkast. Aan de voorzijde ligt de tweede slaapkamer met een en-suite badkamer v.v. douche, wastafel met meubel en derde toilet. Aan de achterzijde gelegen derde slaapkamer met deur naar de tuin. Alle slaapkamers zijn v.v. inbouwkasten. De hoofdbadkamer is toegankelijk vanuit de hal en v.v. ligbad, separate douche en dubbele wastafel met meubel. Aparte wasruimte met wasmachine en droger.

OMGEVING
De woning is zeer gunstig gelegen aan het rustige deel van de Cornelis Schuytstraat, tussen de Willemsparkweg en het Vondelpark. De ingang naar het Vondelpark ligt om de hoek. Een heerlijke woonomgeving hartje Oud-Zuid, vlakbij prettige winkels, boetieks en restaurants. Ook logistiek gezien is de locatie ideaal. Er liggen diverse trams en bussen op loopstand, die u snel naar de binnenstad en station Zuid/WTC brengen. Vanaf station Zuid is Schiphol met nog geen 10 minuten bereikbaar.

De huur is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.


---ENGLISH TRANSLATION---

NOT SUITABLE FOR SHARING

Living in a ground floor apartment on the quiet part of the Cornelis Schuytstraat, next to the Vondelpark. Now you can! In this characteristic well maintained 3 bedroom apartment (unfurnished or partly furnished) with 2 bathrooms, garden and large terrace on the living floor. The house is located on the first floor and the bright souterrain with high ceilings and floor-to-ceiling windows at the rear.

LAYOUT
A few steps to the front door on the 'beletage'. Having a living floor on the 'beletage' is ideal and gives more privacy, people do not easily look inside. Entrance, tour portal, hall with separate toilet, stairs to the basement and access to the spacious living room with living room with authentic details such as the beautiful round windows and ornamental ceilings. There is a beautiful wooden floor and a cozy fireplace (on gas). At the rear double doors to the spacious balcony. Here you can easily have a large dining table with chairs. An outdoor space that will be used a lot because it is adjacent to the living area. The semi-open kitchen is equipped with all built-in appliances and sufficient cupboard space.

Souterrain
This souterrain doesn't feel like a souterrain. Certainly not at the rear in the spacious master bedroom. This is due to the large double doors that take you to the lovely backyard. In the hall access to a second toilet and a storage cupboard. At the front is the second bedroom with an en-suite bathroom with shower, washbasin and third toilet. Third bedroom located at the rear with door to the garden. All bedrooms have fitted wardrobes. The main bathroom is accessible from the hall and has a bath, separate shower and double sink. Separate laundry room with washing machine and dryer.

SURROUNDINGS
The house is very conveniently located on the quiet part of the Cornelis Schuytstraat, between the Willemsparkweg and the Vondelpark. The entrance to Vondelpark is just around the corner. A wonderful living environment in the heart of Oud-Zuid, close to pleasant shops, boutiques and restaurants. The location is also ideal from a logistical point of view. There are various trams and buses within walking distance, which will quickly take you to the city center and Zuid/WTC station. Schiphol Airport can be reached in less than 10 minutes from Zuid station.

The rent is excluding g/w/e, TV/int and municipal taxes.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwjaar
1894

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
144 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

MVA wijkinformatie: Museumkwartier

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder