Vorige | Volgende

Couperuslaan 22 1422BD Uithoorn, Zijdelwaard

Bouwjaar
1962
Woonoppervlakte
114 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
170 m²

Omschrijving

For English translation see below

LET OP: Vanwege de grote belangstelling plannen wij op dit moment geen bezichtigingen meer in.
U kunt ons een mail met uw gegevens sturen, dan plaatsen wij u op de reservelijst.

Op een rustige en centrale locatie in de populaire wijk Zijdelwaard ligt deze uitgebouwde tussenwoning (bouwjaar 1962) met (huur)garage.
Alle voorzieningen (modern winkelcentrum, scholen, sport en uitvalswegen) zijn in de directe nabijheid en op loopafstand. De woning heeft o.a. een uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers, dubbele dakkapel, zonnige tuin (ZW) met veel privacy.
De achtergelegen garage - naast de bij de woning behorende berging- is eventueel te huur voor ca. 160,- per maand.

Indeling
Begane grond
Via de entree bereikt u de hal met de trapopgang naar de verdieping. Het toilet is modern en v.v een zwevend toilet en een fonteintje.
De uitgebouwde woonkamer heeft veel leefruimte en is heerlijk licht door de grote schuifpui aan de achterzijde, welke ook een prachtig zicht geeft op de tuin. De uitgebreide keukenopstelling bevindt zich ongeveer in het midden van de woonkamer.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers, alsmede de badkamer aan de voorzijde. De badkamer is geheel betegeld en v.v. een douchecabine, een wastafelmeubel en een 2e toilet.

Tweede verdieping
De voorzolder is praktisch ingedeeld en heeft daglichttoetreding via een Velux dakraam. Er is voldoende bergruimte achter de knieschotten, de opstelling van de CV ketel bevindt zich hier en ook de aansluiting wasapparatuur is op de voorzolder.
De royale zolderkamer heeft aan beide zijden een dakkapel.

Bijzonderheden:
* Fijne en ruime gezinswoning in prettige leefomgeving;
* 114 m woonoppervlakte, 170 m groot perceel;
* Eventueel is de achtergelegen garage te huur voor ca. 160,- per maand;
* Berging en garage voorzien van elektra (handig voor klussen en opladen elektrische auto);
* Garage en berging via achtertuin/achterpad bereikbaar;
* Glasvezelaansluiting aanwezig;
* Oplevering: de woning wordt opgeleverd 6 weken na de oplevering van de nieuwbouwwoning van verkopers, doch niet eerder dan 15/9/2021 en niet later dan 15/10/2021;
* De straat zal dit jaar door de gemeente gerenoveerd worden (o.a. boomkap, aanleg nieuwe bomen, bestrating, hoofdriool vernieuwing).


PLEASE NOTE: Due to the great interest, we are currently no longer scheduling viewings.
You can send us an email with your details and we will place you on the reserve list.

This extended townhouse (built in 1962) with (rental) garage is located in a quiet and central location in the popular Zijdelwaard district.
All amenities (modern shopping center, schools, sports and roads) are in the immediate vicinity and within walking distance. The house has, among other things, an extended living room, 4 bedrooms, double dormer window, sunny garden (SW) with lots of privacy.
The rear garage - next to the storage room belonging to the house - can possibly be rented for approx. 160 per month.

Layout
Ground floor
Through the entrance you reach the hall with the stairs to the first floor. The toilet is modern and equipped with a floating toilet and a sink.
The extended living room has a lot of living space and is wonderfully light through the large sliding door at the rear, which also gives a beautiful view of the garden. The extensive kitchen layout is located approximately in the middle of the living room.

First floor
The landing gives access to the 3 bedrooms and the bathroom at the front. The bathroom is fully tiled and has a shower cabin, a washbasin and a second toilet.

Second floor
The attic is practically divided and has daylight entry through a Velux skylight. There is ample storage space behind the knee bulkheads, the central heating boiler is located here and the washing equipment connection is in the attic.
The spacious attic room has a dormer on both sides.

Particularities:
* Nice and spacious family home in a pleasant living environment;
* 114 m living space, 170 m large plot;
* Optionally, the rear garage can be rented for approx. 160 per month;
* Storage room and garage with electricity (useful for odd jobs and charging an electric car);
* Garage and storage room accessible via backyard / back path;
* Fiber optic connection available;
* Delivery: the house will be delivered 6 weeks after the delivery of the new-build home of the sellers, but no earlier than 15/9/2021 and no later than 15/10/2021;
* The street will be renovated by the municipality this year (including tree felling, construction of new trees, paving, renewal of the main sewer).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-03-30
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1962

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
114 m²
Perceeloppervlakte
170 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder