Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

De Beerebijt 1 1181MN Amstelveen, Elsrijk-Oost

Vraagprijs € 35.000 k.k.

Omschrijving

Te koop aangeboden: uitstekend bereikbare garagebox in Amstelveen Noord in de wijk Elsrijk, nabij Van Heuven Goedhartlaan/Beneluxbaan, op korte loopafstand van halte tramlijnen 5 en 6 en bushalte o.a. lijn 300, 356.
Het Stadshart van Amstelveen, Buitenveldert, Zuidas, Ringweg A-10 en A-9 zijn in luttele minuten te bereiken.


Bijzonderheden:

- oplevering: kan per direct
- afmetingen: 4.98 x 2.99 x 2.26 (l x b x h)
- vraagprijs 35.000,-- k.k.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-10-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder