Vorige | Volgende

De Klencke 93 D 1083HH Amsterdam, De Klenckebuurt

Bouwjaar
2011-
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

De Klencke 93-D, 1083 HH Amsterdam

* For English, see below *

***** Modern loft appartement van ca. 50 m2 INCLUSIEF PARKEERPLAATS, in een fraai recent gebouwd nieuwbouwcomplex met lift aan de Zuid As in Amsterdam. Uniek voor nieuwbouw in Amsterdam is dat het is gelegen op eigen grond (geen erfpacht).

Het appartement heeft de beschikking over een spectaculair terras gelegen aan de woonkamer op het zuiden.
Betreft een appartement wat luxe is afgewerkt op de vierde woonlaag met prachtig weids uitzicht over het groen en het water, daardoor zeer licht.

Indeling: entree met lift, opgang naar de vierde woonlaag: hal, woonkamer aan het heerlijke terras op het zuiden met keuken (in een fraaie op maat gemaakte kast), berging met wasmachine, slaapkamer met toegang tot de badkamer voorzien van een wastafel met inloop douche, separate wc vanuit de hal. Tevens een parkeerplaats in de ondergelegen garage inbegrepen alsmede een separate prive berging.

Groen wonen:
Het ontwerp speelt in op duurzaamheid met:
-Aansluiting op de Stadsverwarming Amsterdam. Hierdoor wordt restwarmte gedistribueerd die zeer geschikt is voor verwarming en warm water. Het besparen van gas door gebruik van restwarmte reduceert de CO2-uitstoot van een Amsterdamse woning met minimaal 50%
-Vloerverwarming
-Een gescheiden rioolstelsel dat hemelwater via de natuur afvoert en hergebruikt
-Terrassen die zijn voorzien van hangende tuinen, die geïntegreerd zijn in het aanzicht. Een tuinarchitect heeft de aanplant ontworpen, waardoor de terrassen een permanent kleurrijk en verzorgd aanzicht bieden.
-Het dak van mos-sedum dat isoleert en milieuvriendelijk is.

Het complex ‘Terras OP ZUID’ vormt een schakel tussen de drukke stad en het verscholen groen. Het appartement ligt op een steenworp afstand van de Zuidas, strategisch tussen de binnenstad en Schiphol, en tussen Buitenveldert en Oud-Zuid. Alle uitvalswegen (ring A10 / A5 / A9 / A4) zijn op slechts 5 minuten rijden en het RAI en Zuid station zijn nabij. Het recente geheel vernieuwde winkelcentrum Gelderlandplein ligt op loopafstand van het appartement. En voor recreatiemogelijkheden kunt u terecht in de diverse parken in de buurt, waaronder het Beatrixpark, het Amstelpark en het Amsterdamse Bos.*****

Bijzonderheden:
- Inclusief parkeerplaats
- Eigen grond
- Privé berging in de onderbouw
- Ruim terras op het Zuiden met hangende tuin
- Vloerverwarming

| English translation |

De Klencke 93-D, 1083 HH Amsterdam

***** Modern loft apartment measuring ca. 50 m2, with a PARKING SPACE, in a pleasing recently built complex with a lift. Unique for a newly built building is Amsterdam is the fact this is a freehold property (no ground lease).

The apartment has a spectacular, South facing terrace adjacent to the living room.
The apartment is situated on the 4th floor with amazing wide views across greenery and water, much light and has a high level of finish.

Layout: entrance with the lift, staircase to the 4th floor: hallway, living room next tot the wonderful South facing terrace, kitchen (situated in a charming custom-made wardrobe), storage closet with a washing machine, bedroom with en suite bathroom fitted with a sink and a walk-in shower. Separate toilet in the hallway. In the basement is the parking space and a separate private storage room.

Green living
The complex has been designed with sustainability in mind:
- City heating: the complex uses residual heat from industry which is used to heat water and the apartment. Using residual heat deduces the CO2 emissions for a residential property in Amsterdam by 50%;
- Underfloor heating;
- A separated drainage system that re-uses rainwater and drains it naturally;
- Terraces that are fitted with hanging gardens, which are integrated into the frontal view. A landscape architect has designed the hanging gardens, to make them permanently colourful and give it a neat appearance;
- The roof has been fitted with moss sedum plants which insulate very well and are an eco-friendly material;

The ‘Terras OP ZUID’ complex forms a link between the busy city and the hidden greenery. The complex is just a stone’s throw away from the Zuidas, in a strategic location between the city centre and Schiphol Airport, and between Buitenveldert and Oud-Zuid. Main roads (A10 / A5 / A9/ A4) are only a 5 minute drive away and the RAI and Zuid train stations are nearby. The recently renovated shopping mall Gelderlandplein is within walking distance of the apartment. There are many places for recreational activities nearby, such as the Beatrix and Amstel Parks, and the Amsterdamse Bos. *****

Particulars:
- Including a parking space
- Freehold (no ground lease)
- Private storage room int the basement
- Spacious South facing terrace with hanging garden
- Underfloor heating
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-09-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011-

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder