Vorige | Volgende

De Kolk 15 8255PA Swifterbant

Huurprijs op aanvraag

Bouwjaar
1981-1990
Woonoppervlakte
1.575 m²
Perceeloppervlakte
12.786 m²

Omschrijving

Te huur: bedrijfsruimte, kantoorruimte (reeds verhuurd) en groot verhard buitenterrein

Aan De Kolk 15 in Swifterbant is een grootschalig bedrijfsmatig complex beschikbaar voor verhuur. Er zijn diverse mogelijkheden; de huur van bedrijfsruimte, van kantoorruimte, van een deel van het verharde buitenterrein, of een combinatie van deze delen.

Locatie
De Kolk 15 in Swifterbant is gelegen op het bedrijventerrein Tarpan. Deze locatie wordt goed ontsloten door de Dronterringweg; enerzijds is de A6 binnen enkele autominuten bereikbaar. In de andere richting zijn Dronten/Kampen/A50 goed bereikbaar.
De locatie is een grootschalig geheel in totaal; in totaal ruim 1,27 ha groot. De locatie ligt aan water en is per schip bereikbaar. Het terrein in omheind, en aan de voorzijde is een poort aanwezig.

Kantoorruimte (reeds verhuurd)
In totaal is circa 300 m2 kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 2 verdiepingen. De kantoorruimten zijn voorzien van een entree met trap, een pantry. Verlaagde plafonds voorzien van verlichtingsarmaturen, systeemscheidingswanden.

Bedrijfsruimte
In totaal ca. 1.575 m2 bedrijfshal, bestaande uit een drietal geschakelde hallen. Er 7 overheaddeuren aanwezig.
De vrije hoogte is ca. 7m1.

Verhard buitenterrein
Het verharde buitenterrein is geheel geasfalteerd. Op het buitenterrein staat een open een loods van 46x6 meter. Het gehele terrein is omheind, of ligt aan het water. Aan de voorzijde is een poort. Het geheel is voorzien van een alarminstallatie en camera’s.

Huurprijzen: Op aanvraag
Deelverhuur in principe mogelijk
Huurtermijnen in overleg


Huurovereenkomst
Op basis van het meest recente ROZ-model. Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur.

Gunning onder voorbehoud verhuurder

Voor informatie
VSO makelaars & taxateurs,
de heer H. Dubbelink
0321-318318

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
1.575 m²
Perceeloppervlakte
12.786 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder