Vorige | Volgende

De Krommert 104 1474PS Oosthuizen

Bouwjaar
1978
Woonoppervlakte
128 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
131 m²

Omschrijving

Ruimte genoeg!

Geen zorgen over grote klussen en de perfecte locatie. Kijk je mee op de Krommert 104 in Oosthuizen? Deze tussenwoning in een kindvriendelijke wijk is toe aan nieuwe bewoners. Wie kiest voor dit huis, kiest voor extra veel ruimte (dankzij een uitbouw en twee dakkapellen) een fijne plek (gelegen aan een park, speeltuin nabij) en zorgeloos wonen. Het hele huis is keurig afgewerkt.
Een huis dus voor wie zorgeloos de overstap wil maken naar wat extra ruimte op een heerlijke plek.

Door de bomen het bos niet meer zienů
Een bos kunnen we het helaas niet noemen maar achter het huis ligt een park! Wil je dus even een rondje lopen met de hond of houden de kinderen van hutten bouwen? Dan is dit de perfecte plek.
Kinderen wonen hier overigens sowieso goed. Basisschool de Koningsspil, met een goede voor- en naschoolse opvang, is vlakbij en in de omgeving van het huis zijn verschillende leuke speeltuintjes.
Oosthuizen ligt lekker centraal tussen steden als Alkmaar, Purmerend of Hoorn, maar voor je dagelijkse boodschappen hoef je het dorp niet uit. In het dorp zijn bijvoorbeeld een supermarkt die zeven dagen per week geopend is, maar ook een goede bakker en slager.

Via de voortuin kom je aan bij nummer 104. In de voortuin is er een aangebouwde stenen berging. Een ideale plek om wat spullen in op te bergen. Via de voordeur kom je aan in de hal. Hiervandaan heb je toegang tot het toilet en de keuken en woonkamer. De keuken is gelegen aan de voorzijde van het huis en is in 2018 opgepimpt met nieuwe frontjes en vrijwel alle apparatuur is inmiddels vervangen.
De uitgebouwde woonkamer is een heerlijke en ruime plek. De wanden en plafond zijn strak gestuukt en op de vloer ligt een mooie houten vloer.
Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en de badkamer.
Er zijn nog eens twee slaapkamers op de tweede verdieping! De twee dakkapellen die hier zijn geplaatst heeft gezorgd voor extra veel ruimte. Daarnaast is er ook nog een vliering die ideaal is om je spullen in op te bergen die je niet dagelijks gebruikt.
De tuin is een heerlijke plek om te vertoeven. Er is nog een grote schuur aanwezig. Je zou hier nog kunnen overwegen om er een garage van te maken!

Nog alle plussen even op een rij:
- uitgebouwde woonkamer
- ligging aan het park aan de achterzijde
- 4 ruime slaapkamers
- 2 kunststof dakkapellen op de tweede verdieping
- opgepimpte keuken (2018)

Klinkt best goed toch? Geen zorgen over grote klussen, lekker veel ruimte en een superplek.
Is dat iets voor jou? Of twijfel je nog een beetje. We laten je deze tussenwoning natuurlijk graag een keer live zien en vergeet ook niet de woningvideo te bekijken die Mariska hier heeft opgenomen. Daarin laat ze je trouwens niet alleen het huis maar ook de omgeving uitgebreid zien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
128 m²
Perceeloppervlakte
131 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder