Vorige | Volgende

De Lairessestraat 119 1075HH Amsterdam, Valeriusbuurt Oost

Huurprijs € 1.675 per maand

Omschrijving

Prachtige kantoorruimte op een goede locatie in Amsterdam Zuid gelegen aan De Lairessestraat 119. De beschikbare ruimte bevindt zich in het tuinhuis van de kantoorvilla. De ruimte biedt plek aan maximaal 4 personen (werkplekken)en is voorzien van een pantry, toilet en een gezamenlijke spreekruimte.

Omgeving
Gelegen op loopafstand van het Vondelpark. Vele financiële instellingen en andere bedrijven in de zakelijke dienstverlening hebben gekozen voor deze omgeving als huisvestingslocatie. Amsterdam-Zuid biedt bovendien een enorme diversiteit aan restaurants, hotels, lunchgelegenheden, uitgaansgelegenheden, winkels en musea.

Bereikbaarheid
Het pand is goed bereikbaar. Zowel met de auto als met openbaar vervoer (tram lijn 2 en verschillende buslijnen). De halte stopt normaal gesproken voor de deur, op dit moment vinden er echter werkzaamheden plaats.

Oppervlakte
Het verhuurbaarvloeroppervlakte bedraagt circa 59m² VVO.

Huurprijs
€ 1.675,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten
€ 200,- per maand ex BTW voor levering van gas, water, elektra, internet, wekelijkse schoonmaak alsmede normale onderhoud aan de bestaande installaties.

Omzetbelasting
Over de huurprijs wordt BTW in rekening gebracht en huurder verklaart dat hij in het gehuurde voor meer dan 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg of via vergunningstelsel.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurtermijn
Flexibel, nader overeen te komen.

Opleveringsniveau
Het gehuurde is voorzien van:
- eigen entree;
- voorzien van elektra en databekabeling;
- internet;
- toilet;
- airco;
- gezamenlijke spreekkamer;
- alarminstallatie;
- pantry.

Huurindexatie
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-Alle huishouden (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur te vermeerderen met B.T.W.

Datum van oplevering
In onderling overleg.

Courtage
Mocht door bemiddeling van Makelaarskantoor Hoen Makelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Huurcontract
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model, februari 2015.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-12-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Willemspark

Deze wijk ligt binnen het Vondelpark, de Stadhouderskade, de Boerenwetering, het Zuideramstelkanaal en het Olympiaplein. Kenmerkend voor de wijk is het Museumplein met het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Dit plein trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Regelmatig zijn er grote landelijke evenementen. Het Vondelpark is een grote publiekstrekker met meer dan één miljoen bezoekers per jaar. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn andere bijzondere voorzieningen in de wijk. Luxe winkels vind je in de P.C. Hooftstraat en Beethovenstraat. In deze wijk staan ook grote villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School. De wijk is welgesteld en het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. De inwoners zijn veelal hoogopgeleid en hebben gemiddeld een hoog inkomen. Er wonen veel gezinnen in deze wijk, in de Apollobuurt wonen relatief veel ouderen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder