Vorige | Volgende

De Lantaarn bouwnummer 25 0 ong 2011WD Haarlem, Vijfhoek

Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
83 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Project Raaks 3

MEER DAN 60% VERKOCHT!

Verheugd kunnen wij u mededelen dat alle benodigde vergunningen afgegeven zijn door de gemeente.
Samen met het feit dat er meer dan 60% verkocht is, heeft de HBB groep het besluit genomen dat de bouw definitief doorgaat. Inmiddels hebben de eerste transporten bij de notaris plaatsgevonden.

De laatste fase van het woon- en winkelgebied de Raaks is gelegen in het centrum van Haarlem.
Als kers op de taart zal met Raaks 3 de laatste hand worden gelegd aan de realisatie van prachtige duurzame woningen in dit bijzondere gebied. De Lantaarn, De Veste, De Drie Heren en het eigentijdse hofje vormen het slotstuk van het vernieuwde Raaksgebied. Een historische plek in hartje Haarlem waar het een genot is om te wonen en te werken.

Woningen: 3 herenhuizen van ca. 213 m2 tot 227 m2 en 27 appartementen van 51 m2 tot 134 m2. Zowel de herenhuizen als de appartementen zijn voorzien van prettige buitenruimtes.

Duurzaam: in Raaks 3 worden energiezuinige, gasloze en duurzame woningen gerealiseerd die gebruik maken van bodemenergie en op het dak zullen zonnepanelen geplaatst worden.

Stadstuin: de gemeente is straks eigenaar maar de nieuwe bewoners en tuinliefhebbers uit de directe omgeving worden uitgenodigd om te tuinieren in de Boere’hof.

Het nieuwbouwproject Raaks 3 wordt ontwikkeld en gebouwd door de HBB groep uit Heemstede.

Wonen in de Raaks 3, op een historische plek, in het kloppende hart van Haarlem. Wie wil dat nu niet?

De Lantaarn:
Ruimtelijk wonen in het vernieuwde Raaksgebied. Wonen en leven in een nieuw stukje Haarlem, maar op een historische plek in het centrum. Aan de zijde van de Wilhelminastraat en Leidsevaart worden 15 duurzame appartementen gerealiseerd met prettige buitenruimtes. Winkels, openbaar vervoer en Centraal station bevinden zich op loopafstand. Diverse uitvalswegen zijn zeer nabij.

KENMERKEN DE LANTAARN
• Circa 51 m2 tot 87 m2 woonoppervlak;
• Woonkamer met keuken;
• 1 of 2 slaapkamers;
• Badkamer met douche en wastafel (bad is optie);
• Buitenruimte: circa 4 m2 tot 13 m2;
• Berging inclusief warmtepomp, ventilatie en wasmachine/drogeropstelling;
• Separaat toilet;
• Collectieve Fietsenberging (bouwnummers 21,22 en 23 hebben tevens een separate berging op de begane grond).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-04-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
83 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Haarlem

Haarlem ligt op steenworp afstand van Amsterdam, maar heeft een geheel eigen karakter met een bijzondere geschiedenis en cultuur. Met spectaculaire monumenten, waarvan een groot aantal, zoals de Amsterdamse Poort en Sint-Bavokerk, bijna 800 jaar oud zijn, is het geen wonder dat zo veel bekende kunstenaars uit de Gouden Eeuw de pracht van Haarlem wilden vastleggen op doek. Een van de grootste Nederlandse schilders, Frans Hals, staat centraal in het Frans Hals Museum. Maar Haarlem heeft natuurlijk veel meer te bieden. Wat te denken van het Jugendstil treinstation, een van de mooiste stations in het land, de talrijke andere musea, heerlijke restaurants, gezellige cafés en vele winkels. En dan ben je ook nog eens vanuit de stad binnen een oogwenk in de uitgestrekte duinen of het strand!

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder