Vorige | Volgende

Derde Kostverlorenkade 23 - III+IV 1054TP Amsterdam

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
112 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

We offer this beautifully renovated and very well kept apartment which offers you a spectacular view on the Schinkel. The apartment is located in Amsterdam Old-West. The area offers you local shops, supermarkets, cosy bars and a wide variety of restaurants in the close vicinity. The Vondelpark as well as the Rembrandtpark are within walking distance.

Lay out:

Via shared entrance stairs to second floor. Entrance/wardrobe, stairs to third floor, landing with guest toilet, spacious and very light livingroom with a great view over the Schinkel canal. Balcony opening from the livingroom. Luxurious open plan kitchen which is fully equipped with high-end appliances.

Fourth floor, landing, guest bedroom with built in closets, spacious master bedroom with built-in wardrobes and access to a spectacular roof terrace.

Features :

- Fully furnished

- 2 bedrooms

- 2 balconies plus roof terrace

- Lots of light

- Not available for sharing/ students

- No pets

This information has been compiled by us with the necessary care. No liability is accepted for any incompleteness, incorrectness or otherwise, or consequences thereof. All sizes and dimensions are indicative.

Published measurements are not NEN measured
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
112 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Overtoomse Sluis

Overtoomse sluis ligt op de grens tussen het voormalige Oud-West en De Baarjes. Het is de deel net buiten het centrum met allerlei trendy cafés, restaurants en koffiespots te vinden zijn. De meeste hotspots zitten langs de Jan Evertsenstraat en rond het Mercatorplein, een gebied waar de hipsters van Amsterdam graag hun zwoele zomeravond of luie weekendmiddag borrelend doorbrengen. Populaire spots zijn bijvoorbeeld buurtkroeg Bar Baarsch of het altijd gezellige bar Spek op de hoek, waar je lekker met je wijntje aan het water kunt zitten. Je kunt er ook goed eten, van ontbijt tot diner. Net als bij het ietwat verborgen Café Cook, waar je naast de knusse huiskamersfeer binnen, ook nog eens de hele dag zon hebt op het pleinterras. Voor je clubavond kun je terecht bij Club 8. Ben je op zoek naar een rustiger plek? Dan zijn het Rembrandtpark en Erasmuspark om de hoek.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder