Vorige | Volgende

Derde Schinkelstraat 4 A 1075TL Amsterdam, Schinkelbuurt Noord

Bouwjaar
1977
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Een woning van bijna 70m2 met drie slaapkamers en grote diepe achtertuin in het hart van de Schinkelbuurt in Amsterdam Zuid en geheel naar eigen smaak te renoveren!

De Schinkelbuurt is een gewilde en populaire buurt en niet zonder reden. De nabij gelegen Amstelveenseweg, Koninginneweg en Zeilstraat bieden alle benodigde voorzieningen op loopafstand. De dagelijkse boodschappen bij Albert Heijn om de hoek of bij een van de vele speciaal zaakjes. Goede koffie is altijd vers verkrijgbaar bij Lavinia of Anne & Max. Verder zijn er verschillende restaurants die eten serveren vanuit elke windstreek (om er een paar te noemen; Ron's gastrobar, Restaurant Blauw en Pizza Sotto). Daarnaast zijn er verschillende bars met terrassen waar het goed toeven is op zomerse avonden zoals Caf้ Bedier en Cafe Schinkelhaven. Het beroemde Vondelpark is slechts enkele minuten lopen en men is in een mum van tijd in het centrum of Museumplein.

Bereikbaarheid:
Er zijn legio openbaar vervoer mogelijkheden, verschillende bus- en tramhaltes in de directe buurt. Voor de auto zijn er verschillende uitvalroutes via de Amstelveenseweg, het Suriname- en Hoofddorpplein.

Indeling:
De gemeenschappelijke entree en het ruim opgezette trappenhuis verschaffen toegang tot het appartement op de eerste verdieping. De voordeur opent in de hal welke toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is zeer licht door haar vier grote ramen en dubbele deuren naar het Franse balkon. Tevens is er een open keuken welke is voorzien van een handige provisiekast. De badkamer is centraal in de woning gelegen en beschikt over een ligbad, wasmachineaansluiting en wastafel. Aan de achterzijde zijn drie ruime slaapkamers gelegen, waarvan er twee directe toegang hebben tot het balkon vanwaar de diepe tuin van circa 60m2 toegankelijk is. De tuin is op het noorden gelegen maar door haar bijna 10 meter diepte is het er ook in de middag heerlijk zonnig. Verder is er nog een separaat toilet, een cv kast en een grote berging van 9m2 in de onderbouw. De woning is gedateerd maar biedt daardoor een geweldige kans om geheel naar eigen smaak te verbouwen!

• Woonoppervlak 69m2 NEN2580
• Tuin Circa 60m2
• Drie slaapkamers
• Eigen grond
• Oplevering kan snel
• VVE bijdrage € 227,-- per maand
• Kans om woning geheel naar eigen smaak te renoveren
• Koopcontract via notari๋le ring, er zullen een niet zelfbewoning- en ouderdomsclausule worden opgenomen.

=======================================

This apartment is just under 70m2 with three bedrooms, large deep garden and to be renovated, in the heart of the Schinkelbuurt in Amsterdam Zuid!

The Schinkelbuurt in Amsterdam Zuid is a sought after neighebourhood and popular for good reason. The nearby Amstelveenseweg, Koninginneweg and Zeilstraat offer almost anything you need within walking distance. The daily shopping can be done at the Albert Heijn around the corner or one of the many speciality shops. Fresh coffee is available at Anne and Max or Lavinia. There are numerous restaurants serving food from all corners of the world (to name a few: Ron's Gastrobar, Restaurant Blauw and Sotto Pizza). Furthermore there are also numerous popular pubs like Caf้ Bedier and Caf้ Schinkelhaven where you can enjoy a cold beverage outside on a hot summers evening. The famous Vondelpark is just short walk and even the center and museumplein are quickly reached.

Connectivity:
There are various bus and tram stops in the neighbourhood. With your private vehicle there are various exits out of the city via the Amstelveensweg, Suriname- en Hoofddorpplein.

Layout:
The communal entrance and spacious stairs lead to the apartement on the first floor. The frontdoor opens into a hallway with access to all rooms. The living room on the front side is light because of the four large windows and double doors to the French balcony. The kitchen is open and has a useful large provision closet. The bathroom is centrally located and has a bathtub, laundry machine connection and wash basin. The bedrooms all face the garden, two of which have access to the balcony that leads directly into the garden. The garden is circa 60m2 large and is north facing but due to the fact that its almost 10 meter deep there is plenty of direct sun. Furthermore there is a separate toilet, heating installation closet and separate large storage unit 9m2 on the ground/basement floor. The interior is dated offering therefore an amazing opportunity to renovate to one's personal taste.

• Surface space 69m2 NEN2580
• Garden circa 60m2
• Three bedrooms
• Full ownership
• Home owners contribution € 227,-- per month
• To be renovated to your own taste
• Delivery can be quick
• Purchase contract will be drawn up by a notary and will include a clause non-residence clause and old age clause
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-05-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
69 m²
Externe bergruimte
9 m²
Inhoud
223 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Schinkelbuurt

De Schinkelbuurt is een 19e eeuwse buurt tussen het Vondelpark en Schinkel, aantrekkelijk voor starters en beginnende ondernemers. In deze buurt ligt de tramremise van het gemeentelijk vervoerbedrijf en de museumtramlijn. Het bedrijventerrein rondom de Havenstraat wordt nieuw ontwikkeld tot woon- en werkgebied. De Stadionbuurt is uitgevoerd in de stijl van de Amsterdamse school en onderdeel van Plan Zuid van Berlage. Rondom de Marathonweg staan veel sociale huurwoningen, ten zuiden van de Stadionweg staan grotere vrijesectorwoningen. Belangrijkste herkenningspunt is het Olympisch Stadion met de Marathontoren. In de buurt bevinden zich meerdere sportvoorzieningen. Het Stadionplein wordt opnieuw ingericht, met extra voorzieningen en woningen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder