Vorige | Volgende

Dorpsstraat 80 1121BZ Landsmeer, Landsmeer

Huurprijs € 2.200 per maand

Omschrijving

Te huur
Op superzichtlocatie in het centrum van Landsmeer gelegen winkel-/kantoorruimte van ca. 150 m˛ VVO. Het object betreft een solitair pand met een royale frontbreedte.
Het object wordt in casco staat opgeleverd.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de drukste verkeersader van Landsmeer, midden in het centrum.
Er is een bushalte gesitueerd op 50 meter van het object met buslijnen naar Amsterdam. Het parkeren kan gratis op nabijgelegen parkeerterreinen.

Oppervlakte
De begane grond omvat ca. 150 m˛ VVO.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op het gemeenschappelijke terrein alsmede in de directe omgeving.

Indeling
Entree aan de Dorpsstraatzijde, royale kantoor-/winkelruimte, doorgang naar de werkplaats, het magazijn, keukenruimte en toilet. Aan de achterzijde is tevens toegang tot het object middels een dubbele deur t.b.v. eventuele bevoorrading.

Voorzieningen- en opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in casco-staat. De aanwezige voorzieningen als plafond, toilet, niet aangesloten keuken, verlichting en stroompunten blijven achter in het gehuurde.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan is Bestemmingsplan Het Lint 2015. Voor onderhavige locatie geldt de bestemmingsomschrijving “Centrum”. De voor “Centrum” aangewezen gronden zijn op de begane grond bestemd voor:
• Detailhandel met uitzondering van een supermakrt en ander volumineuze detailhandel;
• Dienstverlenend bedrijf en/of dienstverlenende instelling;
• Bedrijven in de categorie 1 en 2 opgenomen in de “Staat van bedrijven”;
• Lichte en middelzware horeca zoals opgenomen in bijlage 6 “Lijst van horeca-activiteiten”;
• Maatschappelijke voorzieningen;
• Kantoren.

Met op de verdiepingen:
• Wonen;
• Kantoren.

Kadaster
Gemeente : Landsmeer
Sectie : A
Nummer : 3508
Groot : 227 m˛

Huurprijs
€ 2.200,- excl. BTW per maand.


Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

B.T.W.
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met btw. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Optioneel
De mogelijkheid is aanwezig om het gehele object te huren. De bovenverdieping betreft een vm. kantoorruimte welke volledig gestript is en derhalve casco wordt opgeleverd. De verdieping heeft onder meer een woonbestemming.

Voorwaarden
Alle door Kuijs Reinder Kakes en de verhuurder/verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Courtage
Kuijs Reinder Kakes treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u KRK geen courtage schuldig.

Inlichtingen
Kuijs Reinder Kakes Business
Valkenburgerstraat 67A/B
1011 MG Amsterdam
T: 020 – 44 000 44
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-02-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Landsmeer

Landsmeer is een dorp en gemeente in de regio Waterland en is mede bekend om het natuurgebied Het Twiske. Water speelde in het verleden steeds een grote rol, de naam van de oorspronkelijke nederzetting verwijst ernaar: 'Landsmeer - Langs het Meer'. De strijd tegen het water werd vaak verloren. Dijkdoorbraken en overstromingen vernielden met grote regelmaat dat wat was opgebouwd. Vandaag de dag levert het water een positieve bijdrage aan het leven in Landsmeer. De gemeente is dankzij het groene gebied tussen Zaanstad, Amsterdam en Purmerend nog steeds een waterrijk landschap met veel groen. Er zijn twee belangrijke natuurgebieden binnen haar grenzen: Samen met de gemeente Oostzaan het recreatie- en natuurgebied Het Twiske en het gehele (bij biologen wereldberoemde) natuurgebied Ilperveld, waar veel bijzondere diersoorten hun habitat hebben, tijdelijk of het hele jaar door.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder