Vorige | Volgende

Dostojevskisingel 175 1102XL Amsterdam

Bouwjaar
1983
Woonoppervlakte
44 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Als u uw contactgegevens aan ons doorgeeft dan nemen wij contact met u op zodra de woning onverhoopt weer beschikbaar is.

Modern, licht en goed verzorgd 2-kamer appartement van circa 44 m. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en heeft een fraai, vrij en groen uitzicht. Onlangs is de gemeentelijke erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht.

INDELING
Parterre: afgesloten entree met trappenhuis.

Tweede verdieping:
Via de centrale hal heeft u toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde treft u de lichte woonkamer met weids uitzicht en openslaande deuren naar een frans balkon. De moderne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een elektrisch/inductiekookplaat, een oven, afzuigkap, koelkast met vrieslades en een vaatwasser. Een ruime opbergkast en de moderne badkamer treft u aan in het midden van de woning. De modern badkamer is in 2021 gerenoveerd en is voorzien van een inloopdouche, een wastafel met wastafelmeubel, toilet, design radiator en een wasmachineaansluiting. De goed afgemeten slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft uitzicht op een fraaie binnentuin. Tevens behoort er een berging van circa 3 m tot het appartement. De berging is gelegen in de onderbouw.

DE LIGGING
Het appartement is gelegen in de wijk Venserpolder, op loopafstand van metrohaltes Venserpolder, Strandvliet en metro/treinstation Duivendrecht. Je bent met de metro binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. Parkeren is mogelijk voor de deur en vanaf daar rijd je binnen enkele minuten naar de snelweg.

Het winkelcentrum Amsterdamse Poort is op fietsafstand gelegen. Ook de Johan Cruijff Arena, AFAS Live, Path bioscoop en de winkels aan de boulevard zijn op fietsafstand. Een fijne en centrale locatie, ook voor de groenliefhebber met het Nelson Mandelapark, Diemerbos, Bijlmerweide en Gaasperplas op korte afstand. Parkeren kan middels ontheffing blauwe zone.

DE VERENIGING
Het betreft hier een appartementsrecht in de Vereniging van Eigenaars "VvE 1739 Venser 1 Blok 5 bestaande uit 359 appartementsrechten (180 woningen & 179 bergingen). De maandelijkse servicekosten bedragen circa 154 en de vereniging wordt professioneel geadministreerd door De Alliantie. De VvE beschikt over een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (MJOP 2015 t/m 2030) en een huishoudelijk reglement (HHR). De kasreserve bedraagt circa 160.000 (peildatum december 2022).

Bijzonderheden
- bovenwoning van circa 44 m (meetrapport beschikbaar);
- wooncomplex uit 1983;
- fraai uitzicht op groen (vrij uitzicht);
- de moderne badkamer is in 2021 gerenoveerd;
- eigen berging in de onderbouw van circa 3 m;
- actieve VvE - professionele administrateur, huishoudelijk reglement (HHR) & een duurzaam meerjaren onderhoudsplan (MJOP);
- maandelijkse servicekosten bedragen circa 154;
- Cv-installatie HR Intergas (bj. 2019) & volledig voorzien van dubbel glas;
- energielabel C;
- parkeren middels ontheffing blauwe zone;
- gemeentelijke erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

This property has been sold subject to change. If you leave your contact details with us, we will contact you as soon as the property is available again.

Modern, light and well-maintained 2-room apartment of approximately 44 m. The apartment is located on the 2nd floor and has a beautiful unobstructed view of greenery. The municipal leasehold canon was recently bought off in perpetuity.

LAYOUT
Parterre: closed entrance with staircase.

Second floor:
You have access to all rooms through the central hall. At the front you will find a bright living room with a beautiful view of greenery, and doors to the French balcony. The modern open kitchen is equipped with various built-in appliances such as: an electric / induction hob, an oven, an extractor hood, a refrigerator with freezer drawers and a dishwasher. A spacious storage cupboard and the modern bathroom can be found in the middle of the apartment. The modern bathroom was renovated in 2021 and is equipped with a walk-in shower, a sink with washbasin, a toilet, a design radiator and a washing machine connection. The well-sized bedroom is located at the rear of the apartment and has a view of a beautiful courtyard. There is also a storage room of approximately 3 m to the apartment. The storage room is located in the basement.

LOCATION
The apartment is located in the Venserpolder district, within walking distance of metro stops Venserpolder, Strandvliet and metro/train station Duivendrecht. You can reach the center of Amsterdam within 10 minutes by metro. Parking is possible in front of the door and from there you can drive to the highway within a few minutes.

The Amsterdamse Poort shopping center is within cycling distance. The Johan Cruijff Arena, AFAS Live, Path cinema and the shops on the boulevard are also within cycling distance. A nice and central location, also for the green lover with the Nelson Mandelapark, Diemerbos, Bijlmerweide and Gaasperplas a short distance away. Parking is possible with a blue zone exemption.

THE ASSOCIATION
This concerns an apartment right in the Association of Owners "VvE 1739 Venser 1 Blok 5" consisting of 359 apartment rights (180 homes & 179 storage rooms). The monthly service costs are approximately 154 and the association is professionally administered by De Alliantie. The association has about a sustainable multi-year maintenance plan (MJOP 2015 up to and including 2030) and internal regulations (HHR).The cash reserve is approximately 160.000 (reference date December 2022).

Particularities
- upstairs apartment of approximately 44 m (measurement report available);
- residential complex from 1983;
- beautiful view of greenery (unobstructed view);
- the modern bathroom was renovated in 2021;
- own storage room in the basement of approximately 3 m;
- active association - professional administrator, internal regulations (HHR) & a sustainable multi-year maintenance plan (MJOP);
- monthly service costs are approximately 154;
- Central heating system HR Intergas (built in 2019) & fully equipped with double glazing;
- energy label C;
- parking through blue zone exemption;
- municipal leasehold canon has been bought off in perpetuity.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1983

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
44 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder