Vorige | Volgende

Driedistelstraat 43 1031JT Amsterdam

Bouwjaar
2022
Woonoppervlakte
90 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Dit ruime appartement van 90 m2 op de derde verdieping, met balkon, heeft een prachtig uitzicht op het kanaal over de volle breedte van de woonkamer. Het is gelegen in het bruisende Amsterdam Noord in een rustige en autovrije wijk, die zeer geschikt is voor jonge kinderen. Je beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeerloods ter waarde van 35.000,- euro, die is inbegrepen bij de vraagprijs. De woning voldoet met een A++ label aan de allerlaatste eisen op het gebied van duurzaamheid.

*** “This property is listed by a MVA Certified Expat Broker” | English summary underneath.***

Het appartement wordt opgeleverd in het eerste kwartaal van 2023, als de laatste fase van het bouwproject de Vrije Kade in Buiksloterham. De pont ligt op vijf minuten fietsen, waarna Centraal Station en het centrum binnen handbereik liggen. Ook het NDSM terrein is binnen een paar minuten bereikbaar via de nieuwe brug en er zijn meerdere supermarken en scholen binnen vijf minuten op de fiets bereikbaar. De Noordelijke IJ-oevers zijn Hip, Hot & Happening. Sinds enkele jaren is het dé plek om te ontspannen en te genieten van culturele en culinaire mogelijkheden.

Indeling
Op de begane grond bevindt zich de entree van het complex en een berging van 5m2. Met de trap of lift kom je altijd comfortabel naar de derde woonlaag, ook als je slecht ter been bent of een kinderwagen bij je hebt. Het appartement heeft een hal met toegang tot alle vertrekken: twee ruime slaapkamers, een casco badkamer en aparte toilet, een technische ruimte en een bergruimte waarin de wasmachine en droger aangesloten kunnen worden. De ruime woonkamer biedt plaats aan een open keuken, waar bijvoorbeeld een kookeiland in past met uitzicht over het water.

Eigendomssituatie
De woning is gelegen op grond uitgegeven in eeuwigdurende erfpacht en de canon is ca € 4.000,- per jaar en bij eigen gebruik als hoofdverblijf, aftrekbaar van de belasting (voorwaarden 2016). De canon voor de parkeerplaats is € 52,77 per jaar (voorwaarden 2000). Er zal een VvE worden opgericht en voor het onderhoud zullen in de toekomst servicekosten in rekening worden gebracht.

Bijzonderheden
- Een royaal appartement met A++ label;
- Prachtig uitzicht over het water;
- Riant balkon aan de waterzijde;
- Het gemak van een lift;
- Unieke plek in Buiksloterham;
- 2 ruime slaapkamers;
- Woning voorzien van vloerverwarming;
- Eigen parkeerplaats ter waarde van 35k in de naast gelegen loods, inbegrepen in de vraagprijs;
- Wonen op een plek waar uw kinderen op straat kunnen spelen!


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief het staat u vrij om de woning na te meten. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This spacious 90 m2 apartment on the third floor, with balcony, has a beautiful view on the canal over the full width of the living room. It is located in vibrant Amsterdam North in a quiet and car-free neighborhood, which is great for young children. You have your own parking space in the parking garage worth 35k, which is included in the asking price. With an A++ label, the house meets the very latest sustainability requirements.

The apartment will be completed in the first quarter of 2023 as the final phase of the Vrije Kade project in Buiksloterham. The ferry is a five-minute bike ride away, after which Central Station and the city center are within easy reach. The NDSM site is also within a few minutes via the new bridge, and several supermarkets and schools are within five minutes by bike. The Northern IJ banks are Hip, Hot & Happening. For several years it has been the place to relax and enjoy cultural and culinary opportunities.

Layout
On the Ground floor you find the entrance to the complex and a storage room of 5m2. By stairs or elevator you always get comfortably to the third floor, even if you have difficulty walking or have a stroller with you. The apartment has a hall with access to all rooms: two spacious bedrooms, a casco bathroom and separate toilet, a technical room and a storage room where the washer and dryer can be connected. The spacious living room has room for an open kitchen, which can accommodate, for example, a kitchen island overlooking the water.

Property situation
The house is located on land issued in perpetual ground lease and the canon is approximately € 4,000 per year and when used as a main residence, tax deductible (conditions 2016). The canon for the parking space is € 52,77 per year (conditions 2000). A VvE will be established and service costs will be charged for maintenance in the future.

Details
- A spacious apartment with A++ label;
- Beautiful views over the water;
- Spacious balcony on the waterfront;
- The convenience of an elevator;
- Unique place in Buiksloterham;
- 2 spacious bedrooms;
- Property equipped with underfloor heating;
- Private parking worth 35k in the adjacent garage, included in the asking price;
- Living in a place where your children can play on the street!

This information has been carefully compiled by us. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surfaces are indicative and you are free to measure the house. The NVM conditions apply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2022

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
90 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder