Vorige | Volgende

Driekoningenstraat 1 D 1016AL Amsterdam, Leliegracht e.o.

Huurprijs € 1.850 per maand

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
91 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Modern 3-kamer appartement (ca 91m2) op 4e verdieping in hartje Centrum met openslaande deuren richting Singelgracht * English description below *

De Driekoningenstraat is gesitueerd tussen de Herengracht en de Singel; het is een kort straatje welke geen doorgang biedt aan auto's. Het appartement 1-D is gelegen aan de Driekoningenstraat hoek Singel. Vanuit het appartement heeft men uitzicht op de Singelgracht.
Het Centraal Station, de beroemde ‘negen straatjes’, de Dam en Kalverstraat en vele cafés en restaurants zijn in de nabijheid.

Indeling:
Gezamenlijke entree met trap naar 4e verdieping.
4e verdieping met meterkast en toegangsdeur tot appartement.
Open hoogglans witte keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, combi magnetron, afwasmachine en koel-/vrieskast. Royale woon- en eetkamer met royale openslaande deuren welke uitzicht geven over de Singelgracht. Inpandige berging met opstelplaats voor c.v.-ketel, wasmachine en droger. Separaat toilet met fonteintje, badkamer (vloerverwarming) met ligbad, douche en wastafelmeubel. Tweetal slaapkamers.

Door het gehele appartement ligt een eikenhouten lamelparket. De vloeren van de badkamer en het toilet zijn voorzien van stenen vloeren.

Bereikbaarheid:
Het appartement is goed te bereikbaarheid middels fiets, openbaar vervoer (tram, bus, trein) en eigen vervoer .

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Voor de laatste informatie over vergunningen voor 'Centrum 2' verwijzen wij graag naar de website van de Gemeente Amsterdam.

Diversen:
Huurprijs is inclusief servicekosten en exclusief gas, water, elektra, gemeentelijke lasten, internet/telefoon, et cetera,
Servicekosten € 50,= per maand,
Waarborgsom 2 maanden huur,
Huurder is geen inschrijvingskosten en/of bemiddelingskosten aan ons kantoor verschuldigd,
GEEN deelverhuur aan studenten/ collega's/ vrienden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief (geen NEN-meting). Huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van de eigenaar/verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij de aanhuurproces. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Nice 3-room apartment (approx 91m2) on the 4rd floor in the city center.

The Driekoningenstraat is situated between the Herengracht and the Singel. It is a quiet street (no transit for cars). From the apartment you have a view on the Singelgracht.
Located within walking distance of Central Station, the famous 'nine streets', the Dam, Kalverstraat and many cafes/restaurants.

Layout:
Shared entrance and stairwell.
4rd floor with meter cupboard and entrance door. Open kitchen which is equipped with built-in appliances such as gas cooker, combi microwave, dishwasher and fridge/freezer. Spacious living/dining room with large folding doors and great views over the canal. Indoor storage with place for c.v. boiler, washing machine and dryer. Separate toilet and bathroom (floor heating) with bath, shower and sink . Two bedrooms.

The entire apartment has an oak lamel-parquet, except for the floors of the bathroom/toilet (stone).

Accessibility:
Good access of the location by bike, public transport and car.

Parking:
Paid parking or through the licensing system. For a final update about 'Centrum 2' we refer to the website of the Municipality of Amsterdam.

Miscellaneous:
Rental price inclusive service charges, exclusive gas, water, electricity, municipal charges, internet, tv, et cetera,
Service charges: € 50 per month,
Rent is excluding service charges, gas, water, electricity and municipal taxes, et cetera,
Deposit: 2 months rent,
Tenant doesn't owe registration fees and/or agency fee to our office,
NO partial rent to students / colleagues / friends.


This information has been compiled by us with the necessary care. On our side, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All dimensions and surfaces are approximate (no NEN-measuring). . Tenant has an obligation to research all cases which are important for him or her. With regard to this property the broker is the consultant for owner/landlord. We advise you to consult a specialist (NVM) broker which guides you through the hire-process. If you have specific wishes about the house, we recommend that you submit them on time to your real estate agent and accompanied you (have) to do independent research. If don’t make use of any real estate advisor / real estate agent, you declare that you are expert enough for the hiring process, including an inspection of the real estate. NVM conditions re applicable.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-15
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
91 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Grachtengordel-West

Grachtengordel West behoort staat – net als de rest van de grachtengordel – sinds 1 augustus 2010 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Er bevinden zich, naast woonhuizen en kantoren, bezienswaardigheden en musea als het Anne Frankhuis, het Grachtenhuis, het Bijbels Museum en Huis Marseille. Ook de zogenoemde negen straatjes vind je hier: een populair winkel- en horecagebied.
De grachtengordel; een systeem van brede kavels
De wijk in stadsdeel Centrum ligt langs de vier hoofdgrachten Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht en wordt aan de noordzijde begrensd door de Brouwersgracht en aan de zuidkant door de Leidsestraat. Vanaf de Brouwersgracht in het noordwesten van de binnenstad gaan de vier brede grachten evenwijdig aan elkaar naar beneden om na een bocht naar rechts tegen de Amstel aan te eindigen. De gordel, met haar straten, kades, bruggen en huizen, kenmerkt zich door een systeem van vrijwel identieke, brede kavels met binnentuinen. Aan dit deel van Amsterdam kun je de welvaart van de Gouden Eeuw goed zien, al stammen de meeste grachtenpanden uit de 18e eeuw. Dankzij verbouwingen door de jaren heen, is er – naast de originele bouw – een verscheidenheid aan gevels en architectuur te bewonderen. Het is dan ook een grote trekpleister voor toeristen van over de hele wereld.
De grachtengordel op de Canon van Amsterdam
De gordel heeft een rijke geschiedenis. Tot eind 16e eeuw bestond Amsterdam uit het deel binnen het Singel en de Kloveniersburgwal. Na de Alteratie, in 1578, veranderde dit en groeide de stad explosief. In 1613 werd vanaf de Brouwersgracht begonnen met het uitgraven van Grachtengordel West: het begin van de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht. De grachtengordel is - volkomen terecht natuurlijk – deel van de Canon van Amsterdam, een lijst van vijftig belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen in de geschiedenis van de stad.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder