AE Duurzaam

AE Duurzaam maakt het mogelijk dat VvE’s en corporaties eenvoudig en zonder extra kosten kunnen overstappen op groene stroom. Zij adviseren, financieren en realiseren duurzame oplossingen voor VvE’s en corporaties. Lees hier meer informatie over AE Duurzaamheid.

Lening

Via de VvE Energiebespaarlening kun je energiebesparende maatregelen in of aan een appartementencomplex direct laten uitvoeren, zonder directe hoge kosten. Hierbij wordt er dan gebruik gemaakt van subsidies.

Subsidies VvE’s

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zet zich in voor een uitstekend ondernemersklimaat. Voor vragen op het gebeid van duurzaamheid kun er contact met RVO worden opgenomen. Daarbij brengt RVO subsidies in kaart voor het nemen van energiebesparende maatregelen.

Duurzame renovatie

Open dit PDF bestand om te lezen hoe VvE’s een duurzame renovatie hebben ondervonden. Zij hebben dit gedaan door samen creatieve oplossingen te bedenken, met als argument: ‘lagere woonlasten en waarde toevoegen aan hun woning.’

VvE’s kunnen gratis energieadvies krijgen van de gemeente, hierbij komt een deskundige op bezoek en kijkt wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen of zonnepanelen te plaatsen. Bekijk hier wat een energieadviseur voor je kunt betekenen.

VvE Belang, de belangenorganisatie voor de VvE en appartementseigenaren, zet zich in voor energiebesparing en verduurzaming van de VvE’s. Dit doen ze onder meer door informatie te delen over subsidies, financieringen, producten, diensten en energiescans. Deze informatie kun je vinden op de website.

Duurzaamheid