Vorige | Volgende

Edisonstraat 14 1521TH Wormerveer

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
134 m²
Aantal kamers
8
Perceeloppervlakte
215 m²

Omschrijving

Een unieke kans om uw dromen te verwezenlijken. Of dit nou het realiseren is van uw droomhuis of het starten van een bedrijf, het kan hier allemaal!

Dit VRIJSTAANDE pand is geschikt voor meerdere doeleinden. Het pand was in gebruik als bakkerij, met de winkel voor en de bakkerij aan de achterzijde. Op de bovenverdiepingen waren de woonvertrekken. Detailhandel is uiteraard nog steeds toegestaan (ook andere bedrijven mogen hier worden gevestigd), maar het pand mag ook volledig als woning worden gebruikt. Dit biedt een uitstekende kans om een prachtige, riante vrijstaande woning op deze plek te realiseren. Het huidige pand dient wel volledig te worden gerenoveerd; van fundering tot dak. Daarnaast wilt u uiteraard weer een tuin aanleggen en daarvoor zal ook de aanbouw aan de achterzijde verwijderd moeten worden. Een andere mogelijkheid is om het hele pand te slopen en vervolgens een geheel nieuwe woning te bouwen.

De woning ligt in een karakteristieke jaren 30 wijk nabij het centrum van Wormerveer. Hier treft u een verscheidenheid aan winkels en restaurants en iedere woensdag is er een gezellige markt. Op loopafstand treft u een supermarkt, basisschool en het Wilhelminapark. Ook het treinstation ligt op korte afstand. Vanaf het NS-station Wormerveer vertrekt ieder kwartier een trein naar Amsterdam Centraal. De verbindingswegen A8 en A9 zijn eveneens gemakkelijk bereikbaar.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree, hal met toegang naar de winkelruimte, keuken, toilet en bedrijfsruimte aan de achterzijde. Eenvoudige keuken met toegang tot de kelder en trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping: overloop met toegang tot 4 slaapkamers en de eenvoudige badkamer.

2e verdieping: overloop met toegang tot 2 (slaap)kamers. In de kamer aan de achterzijde is de cv-installatie geplaatst.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1931
- Woonoppervlakte ca. 134 m, inhoud ca. 994 m
- Perceeloppervlakte 215 m, gelegen op eigen grond
- Verwarming en warm water middels cv-installatie (Intergas, 2017)
- Geschikt voor meerdere doeleinden
- Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
134 m²
Perceeloppervlakte
215 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder